hur man blekna en bukplastik ärr

Bukplastik ärr kan behandlas om du tar dig tid att ta hand om dem på rätt sätt . Lite förebyggande vård och omsorgsfull behandling efter kan göra stor skillnad i hur mycket av ditt ärr fortfarande visar månader senare
1 .
två månader före din bukplastik , kommer du vill börja ta en multi vitamin och vitamin kapslar e att få din hud till den bästa hälsa du kan före operation .
2 .
Du tar också att massera din hud varje dag med olivolja eller kakaosmör för att få den redo för operation . Ju bättre form att huden är i innan , desto bättre kommer att läka .
3 .
Prata med din kirurg och vara säker på att det är underförstått att din vill att dina ärr så låga som de kan göra det . Detta gör att du kan bära en bikini och trosor utan synligt ärr .
4 .
När du är utskriven från sjukhuset , se till att du gör allt du kan för att hjälpa huden att läka . Följ deras instruktioner mycket tydligt . Du kommer att vilja fortsätta dina vitaminer .
5 .
ditt ärr kommer att se skrämmande när den är röd , men detta är den bästa tiden för dig att läka det . När läkaren säger att det är okej , börja lätt ansöker Mederma för ärr dagligen . Du kommer också vill använda en retinol kräm på natten . Detta kommer att stimulera kollagen och hjälpa den att vara smidigare och mindre märkbar .
6 .
När ditt ärr börjar avta kan du göra mer kraftfull massage med olivolja och aloe . Detta kommer att öka blod till området och ger näring åt huden .
7 .
solarier är inte bra i termer av hudcancer , men de underverk för ärr . Du kan även täcka ansiktet och bär en topp , bara garvning ärret området .
8 .
Fortsätta att arbeta för ditt ärr och du kommer att tycka att det bleknar betydligt .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.