hur man får bröstförstoring ( implantat )

Varje år tusentals kvinnor runt om i världen att få bröstförstoringar ( bröstimplantat ) . Victoria Beckham , alias Posh Spice , är ett typiskt exempel på hur man inte ska göra implantat . Om du funderar på implantat bör du läsa på
1 .
Om du funderar bröstförstoringar det finns många saker du behöver för att allvarligt överväga att se till att du får det utseende och effekt du söker . Det första steget du måste ta är att säkra finansieringen för kirurgi och att välja en kirurg . Välja kirurgen är det viktigaste steget i hela denna process , eftersom kvaliteten på arbetet kommer att påverka dig i många år framöver . Var noga med att ha flera samråd med olika kirurger och vet dina mål .

Till exempel, om du funderar på att helt enkelt öka en liten kista du inte vill Pamela Anderson eller Victoria Beckham " ballonger " som ser ut som två meloner placeras konstigt på bröstbenet . Detta ser är vad jag kallar " American Bröstförstoring " . Alltför ofta i USA kirurger använder implantat för att göra en karikatyr av kvinnor med en onaturlig och mycket uppenbara implantat . Detta beror delvis på en lång tid av förbud mot silikonimplantat som är oändligt mycket mer naturligt utseende och känsla än deras motsvarigheter koksaltlösning . På grund av denna faktor bör du mycket allvarligt överväga varje läkare baserat på resultaten, som du bör begära att se vid tidpunkten för samrådet . Mitt starkaste rekommendation är att välja en silikonimplantat som förbättrar dig men inte är för stor kommer jag att diskutera proportionalitet i det sista steget .
2 .
När du har valt din kirurg du vill välja mellan olika typer av implantat . Saline implantat förbli ett alternativ , men enligt min ärliga åsikt att de är det sämsta alternativet av många skäl . Först saltlösning implantat känns väldigt onaturligt . Oavsett vad en läkare säger till dig att jag starkt rekommenderar att du hittar en vän eller någon du känner nära med som har en saltlösning implantat och du faktiskt känner det. Det är svårt , orörlig , onormalt rundade , även de droppformad och kära, och än värre om de inte fylls ordentligt kommer du att höra det susar runt ! Ovanpå detta saltlösning implantat har en mycket större tendens att spontant " tömma " . Det värsta historia Jag har stött på var en patient som var på hennes bröllop och i hennes vackra brudklänning med klyvning som visar när hennes vänstra bröst sprack . Det är inte en momentan reaktion , utan snarare en långsam läcka som vanligtvis tar mellan en halvtimme till två timmar att tömma . Slutresultatet är oundvikligen en stor bröst och en deformerad ser små bröst . Självklart kommer detta att kräva ytterligare kirurgi och ytterligare kostnader , kom ihåg detta är kosmetisk kirurgi och detta kommer aldrig att täckas av försäkringar.

Min rekommendation för dem som söker bröstförstoring är att söka en kirurg som använder så kallade sammanhängande gel implantat . Sammanhängande gel implantat silikonimplantat tillverkad av en hårdare silikon som är mer eller mindre som en gummy björn . Om du någonsin har klippa en gummy ha i halv kommer du att notera att det inte finns någon läcka , någon snedvridning i form av klibbiga björn ( det kan lätt sätta ihop och ser normala om hölls där ) och därmed ingen fara . Dessa implantat inte läcka silikon även om de är spruckna , gör de inte skulle tömmas , håller de sin form inuti kapseln som skapas av kroppen efter implantation och viktigast av allt, de känner och ser mycket mer naturligt .
3 .
Nu beslutar om storleken är den viktigaste delen av hela processen . Jag föreslår att du ta med en vän , inte är en älskare , med dig till din konsultation . Du bör vara mycket medveten om dina egna proportioner . Till exempel om du har små höfter och vill ha en stor kista Det kommer inte att fungera . Höfterna ska korrelerar något till storleken på dina bröst . Om du har en mycket stor botten och höfter och inga bröst då naturligtvis större implantat fungerar bra på dig som detta kommer att bli en normal dimension för din kropp ram . De saker du vill tänka på är storleken på din totala kropp , desto större höfter och mindre bröst till att börja med de större implantatet kan du gå med , däremot de mindre höfterna de mindre du ska gå. Bröstet , som i thorax , är också en faktor . Om du har en bred bröstkorg och små bröst då du kommer att vilja gå lite större för att fylla bröstet ut , men ha i åtanke om du har en maskulin kroppsbyggnad med en stor bröstkorg och små bäcken så kommer du ut mycket oproportionerligt . Bröst alltid korrelerar med din bäcken struktur och bör aldrig vara onaturligt stor om du inte tänker på att göra karriär som strippa , porrstjärna eller erotisk modell .

Slutligen anledningen till att du tog din vän är att ge dig en "second opinion och verkligheten . Alltför ofta läkare är ivriga att placera större implantat än är försiktiga . Detta är mindre ett problem i Europa där implantat verkligen används för att " förbättra "en liten kista utan mer av ett amerikanskt problem där implantat gjordes ( ö) kända i serier som Baywatch och i Hollywood i allmänhet och se ut som traditionellt varit , Precis som bilden av Victoria " Posh Spice " Beckham , en onaturlig . uppenbara , stora och rundade utseende . Därför lämnar inte en kirurg prata dig in implantat du känner är för stora och upprepade gånger stress du vill ha en " naturlig "look och inte ett implantat utseende . Också du inte låta dig övertalas att saltlösning implantat . Många kirurger har ett egenintresse i att få dig att gå med saltlösning implantat av många skäl bland annat höga lagernivåer sedan återinförandet av silikonimplantat på den amerikanska marknaden , framtida operationer som är mer av en garanti med koksaltlösning än någon annan implantat , och även anläggning av implantation av deflateras implantat och fylla det bara när i bröstet så att deras jobb så mycket enklare och det förfarande som mycket snabbare .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.