hur man får försäkring för att betala för en näsoperation ( näsplastik )

Inte alla är välsignad med en normal storlek och form näsa . Vissa människor känner sig mycket självmedveten om sina näsor och som sådan söka skickligheten hos en plastikkirurg för att förändra sina näsor i en verksamhet som brukar kallas en näsa jobb, eller näsplastik . Kostnaden behöver inte vara ur fickan
1 .
naturligtvis det första steget är att ha försäkring . Helst har du en generös försäkring plan som tillåter dig att se någon läkare vid problem . Om du inte , innan du försöker få en näsplastik betalas av din försäkring jag föreslår att du uppgraderar din plan om möjligt . Orsaken är att med planer som inte tillåter dig att se vem som helst och kräva att deras " läkare " att undersöka dig chanserna att få en näsa jobb på försäkringen sjunka dramatiskt och alla efterföljande plan du har kommer att hävda att näsan frågor tidigare och därmed uteslutet från omfattningen, även med de bästa av planer . Så innan du försöker detta att du har din sjukförsäkring i ordning så att du kan få detta gjort på ditt första försök.
2 .
nästa och viktigaste steget är att välja en kirurg . Det är inte känt men många ÖNH ( öron , näsa och hals ) läkare som faktiskt är duktiga på att utföra rhinoplasties eller jobb näsan , liksom . Det är viktigt att du kontrollerar innan man kan konsultera för att säkerställa att din läkare är kapabel att göra både ÖNH arbete och plastikkirurgi. Om du inte kan hitta en ENT med dessa kvalifikationer du kanske vill kolla med en plastikkirurg , men vars kontor titel är inte uppenbart skriker " plastikkirurgi " .

Helst läkare kommer att vara en medlem av American Board of Plastic Surgeons Förutom att visa den FACS ( Fellow vid American College of Surgeons ) . En plastikkirurg och plastikkirurg är inte samma sak dock få människor vet detta . Den dubbla certifieringen kommer att låta dig veta att du är i goda händer och efter att du vill be om prover av kirurger arbetet .

Nästa kommer du vill se till att din läkare är en ganska liberal läkare . Du kan gå i flera konsultationer om du har en bra försäkring plan och man kan även vara värt att betala ur fickan om du har en begränsad plan för att kontrollera om kirurgen kan göra vad du vill och kommer att tillgodose dina försäkringsbehov.
3 .
När du går för testet vad du vill göra är att närvara med en andning fråga . Om nästan alla läkare kommer att se igenom denna läkare i regel vänder inte bort pengar , speciellt i privatpraktik . Om de vet från början att ditt mål är att få en näsa jobb det är desto bättre . Om du går till en plastikkirurg med ett kryptiskt kontor namn ( din bästa insats ) kommer de nästan alltid arbeta med dig för att få din försäkring att betala avgifterna . I båda fallen ditt mål är att presentera som en andning fråga eller avvikit septum och under täckmantel av denna diagnos får kirurgen att faktiskt utföra en näsoperation på dig . Detta är mycket vanligare och mycket lättare än man tror och de flesta kirurger är mer än villiga att tvinga och kommer ofta diagnostisera en fullt frisk näsan som en avvikit septum just av denna anledning . Det viktiga är dock att säga så lite som möjligt flagrant som en gång en läkare hör eller säger att detta kan vara ansvarig för försäkringsbedrägeri . Tills de ange detta eller det sägs till dem , i värsta de har lämnat en dålig diagnos .

tips och varningar


 • se till att du får mer än ett samråd och göra kolla in alla kirurger referenser .
 • Erbjudande en läkare för detta kan vara mycket svårt och även om det är ganska vanligt inte alla läkare är bekant med detta .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.