hur man får kollagen läpp injektioner information

Kollagen läpp injektioner är ett sätt att få fylligare , fylligare läppar . Sidan har information om Collagen Lip Injektioner och hjälp om var man får tillförlitlig rådgivning. Tidningar , TV pratshower och internet har information , men hur kan du veta vad som är pålitlig ?

Collagen Lip Injektioner har blivit ett populärt sätt för människor som är missnöjda med sina naturliga läppar för att öka deras läpp storlek . Tyvärr har många försökt med flera aktuella eller över disk rättsmedel till ingen nytta . Om du är en av dessa människor , eller om du bara vill veta mer om injektioner kollagen i läppen, är den här artikeln för dig . Syftet med denna sida är att hjälpa dig att få information om injektioner kollagen i läppen och /eller hjälpa dig att avgöra om detta förfarande är för dig
1 .
FÅ FAKTA

Jag har gjort en del forskning om injektioner kollagen i läppen och har lärt sig dessa grundläggande viktiga detaljer .

1. Collagen läpp injektioner är inte en permanent lösning. Resultaten av kollagen läpp kan vara från 2 till 6 månader . Om du vill behålla din nya fylligare läppar , kommer du att behöva återvända till kirurgen för touch ups , ca 2-. 3 gånger per år

2. Detta är en poliklinisk eller " ambulatorisk " förfarande . Du kommer att kunna gå hem samma dag . Din läkare kan förskriva vissa smärtstillande medicin som ni kommer att ha några svullnad eller blåmärken . Detta kan vara allt från 3 dagar till 1 vecka. Du kan räkna saknas 1 eller 2 dagars arbete .

3. Den genomsnittliga kostnaden för en kollagen Lip Injection är ca . $ 333 . Det kan finnas separat anläggning och kostnader kirurg . Vänligen åka runt och ställa massor av frågor om pris och extra avgifter . Priset kan variera beroende på hur mycket du vill ha gjort . Du kan ha båda läpparna gjort på samma gång eller bara din övre läppen eller underläpp . Se till att du prata med din kirurg om prissättning och förfarande alternativ .
2 .
GET din läkare

Som med alla medicinska åtgärder , bör du rådfråga din familj läkare innan beslut fattas. Din husläkare vet alla dina tänkbara riskfaktorer och andra detaljer som kan vara viktigt i ditt beslutsprocessen. Tala om för din PCP vad du vill och när du vill ha det gjort . Han /hon bör kunna erbjuda dig goda råd och /eller varningar om injektioner kollagen i läppen och om det är säkert för dig . Det finns vissa sjukdomstillstånd som diabetes , till exempel , som kan göra kollagen läpp injektioner ett riskfyllt beslut. Se till att du är ärlig och öppen när man diskuterar detta med din doktor
3 .
GET A SAMRÅD

Efter att söka råd från din läkare , om du bestämmer dig att få en kollagen Lip Injection är för dig , se till att du väljer en kirurg som erbjuder samråd . Det finns saker som din kirurg kommer att behöva veta , och saker du behöver fråga . Ta i bilder och exempel på vad du vill. Var inte rädd för att vara specifik. Du vill att detta kirurg så att du vet om du ber om något som kan göras. Dessutom är kollagen läpp tillskott från raffinerad kollagen från nötkreatur och innehåller lidokain ( ett lokalbedövningsmedel ) . Vissa människor har allergiska reaktioner mot dessa medel och du bör se till att din kirurg ger dig ett test allergi plats för att avgöra om du är allergisk .

Jag hoppas att jag har hjälpt dig att lära dig mer av det du behöver veta om Kollagen läpp injektioner . Vänligen gör din egen forskning och undersökning för att se till att du gör rätt beslut om kollagen läpp injektioner . Ta hand .

tips och varningar


 • Jag har inte haft kollagen eller någon form av läpp injektion, men jag föreslår att du pratar med någon som har , eller läst en blogg av någon som har . Detta sätt kan du få ett 1: a persons perspektiv.
 • Denna artikel är inte på något sätt tänkt att ersätta din läkares råd eller din egen forskning ansträngningar . Jag skrev detta att vara en del av din totala informationsinsamling , inte vara en enda informationskällan . Allt jag har sagt jag har forskat själv , men jag uppmuntrar dig att söka och läsa själv . Lycka till på din strävan .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.