hur man hittar en bra läkare för en bukplastik

Du kan hitta plastikkirurger bara genom att titta i gula sidorna eller online, men att hitta en kvalificerad läkare som har erfarenhet av bukplastik tar betydligt mer ansträngning. En remiss via en läkare eller sjuksköterska är förmodligen det bästa sättet att hitta en läkare för en bukplastik --- eller " bukplastik ", som det officiellt kallas . Nationella sammanslutningar erbjuder oftast en remiss tjänst , läkare behöver för att uppfylla flera krav för att bli medlem i god ställning
1 .
Fråga din läkare . Oavsett om du be din hudläkare , allmänläkare eller gynekolog , läkare med säkerhet veta en erfaren plastikkirurg av anseende eller personligen . Detta är en bra startpunkt för att hitta en läkare för att utföra ditt bukplastik .
2 .
Kontakta vårdcentraler och sjukhus . De flesta sjukhus har plastikkirurgi eller kosmetisk kirurgi avdelningar . De flesta sjukhus ger också remiss för att hitta läkare på personal . Med en remiss tjänst som denna , får du bara namn på läkare i en viss specialitet och inte mycket mer information .
3 .
Kontakta din sjukförsäkring. Medan många försäkringar uppger att elektiv kirurgi inte är täckt, vissa betalar för kosmetiska behandlingar . Kontakta ditt försäkringsbolag för att få namnen på plast eller kosmetiska kirurger att acceptera din försäkring .
4 .
Kontakta eller statliga medicinska organisationer . Den ASP eller American Society of Plastic Surgeons finns en funktion läkare locator på sin webbplats. Du kan hitta läkare som är specialiserade på bukplastik , bröstförstoring, ansiktslyftning och andra förfaranden. Alla medlemmar i ASP måste uppfylla högröstade krav, t. ex. antal års erfarenhet och medicinsk certifieringar ombord . American Academy of Cosmetic Surgeons ( AACS ) har en " Surgeon Finder "för att hjälpa en person hitta en läkare enligt stat , stad och förfarande .
5 .
Läs " Consumer Guide till Top Läkare . " Denna bok ger en listning av specialister från staten. Läkarna anges ofta rekommenderas i läkare undersökningar . Boken finns i referens avsnitt av det lokala biblioteket .
6 .
Ask vänner , familj och kollegor . Medan många människor avskyr att erkänna att de har haft plastikkirurgi , vissa människor är rättfram på det. Det är dessa människor att be om rekommendationer . Även om de inte har haft en bukplastik , kan de ändå ge du namnen på de kosmetiska eller plastikkirurger de har arbetat med och som kan göra den typ av förfarande som du vill .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.