hur man hittar en läkare lap band

Laparoskopisk Gastric Banding ( LAP-BAND ) är en form av kirurgi för de som är feta . Dess fördelar är att den är mindre invasiv än gastric bypass operation och kan justeras . Val av en kirurg att göra din LAP- BAND förfarande bör göras noggrant

Försäkring Begränsningar


1 .
Om du har sjukförsäkring , är din första uppgift att granska planen dokument för att se om LAP- BAND kirurgi är en täckt bekostnad . Ditt sjukförsäkringskort kan lista en webbadress där du kan komma åt online planen dokumentet . Om inte, ring försäkringsbolaget och begära en sammanfattning av förmåner eller plan dokument . Fråga även där kan du få en lista med kirurger som godkänts i din plan . Detta kan vara din lansera-off punkt .
2 .
Börja med gula sidorna under rubriken " Läkare "," läkare " eller " storväxta kirurger "om du är utan sjukförsäkring och kommer att betala ur egen ficka för operation . En annan källa till information kan vara ett nummer för en läkare remiss service hos din närmaste eller favorit sjukhuset .
3 .
Få på webbplatsen för ObesityHelp. com . Denna webbplats ger dig information om olika typer av bariatric kirurgi , till en plats få besvarade frågor och kommentarer och recensioner på lokal bariatric kirurger . Detta kan hjälpa dig att minska din lista över kirurger .
4 .
ringa kontoret i din lokala medicinska samhället . De kanske kan ge dig information om lokala kirurger , t. ex. när de var utbildade och om de är legitimerad . Andra webbplatser på Internet kommer att ge dig den här typen av information för en avgift . Kontrollera att kirurgen är medlem i American Society for Metabola och kirurgi för viktminskning.
5 .
Begränsa din sökning ned till flera kirurger . Ring för att boka tid och fråga om de är emot nya patienter och om de behöver en remiss från läkare på en hälsocentral . Be att skickas beskrivande information om deras kontor politik och kirurgi . Begär ny patient former så att du kan fylla i dem i förväg och ta med dig vid första besöket .
6 .
Intervju kirurgerna att få information och se hur bekväm du är med sin säng sätt och inställning till feta . Fråga hur många LAP- BAND operationer de har slutförts , om eventuella komplikationer , hur bokade upp de är för operationer och om de har en patient stödgrupp . Också fråga om hur stor andel av sin kirurgi tid tas upp med kirurgiska ingrepp mot övervikt . Låt dem beskriva vilken typ av preoperativa tester de behöver och om de kommer att kräva inloggning offs av andra specialister.

tips och varningar


 • Fråga dem vilka sjukhus de har privilegier i och se till sjukhuset täcks av din sjukförsäkring plan . Din plan kan kräva dokumentation på din viktminskning ansträngningar hittills . De kan begära att du försöker kost och förlorar 10 till 20 u00A3 före operation för att vara en optimal kirurgi kandidat . Välj en kirurg som ingår i nätverket i din försäkring . Studie upp om risker och eventuella komplikationer av ingreppet. Låt din kirurg veta om några hälsoproblem du har , som diabetes , högt blodtryck , sömnapné , njursjukdom och allergier mot bedövning eller latex .
 • Var beredd på förseningar i försäkrings- godkännande och hämta nödvändig provningar som krävs . En psykologisk utvärdering behövas . Pre-certifiera din operation med ditt försäkringsbolag , om det behövs .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.