hur man injicerar Radiesse

Radiesse är en injektionsbehandling filler som kan användas som behandling för att bekämpa ansiktet slöseri och att ge extra volym till specifika områden i ansiktet . Den kan också användas för att dölja rynkor och ärr . Radiesse består av en rad mycket små sfärer som när det injiceras , kommer att orsaka bindväv för att bilda omkring dem , fylla i rymden . Radiesse kan bara uppnås med en licensierad plastikkirurg och bör aldrig själv eller injiceras av någon som inte har professionellt utbildad
1 .
Förklara för din plastikkirurg vilka områden du vill ha injicerat . Din kirurg kommer att kunna berätta vilka resultat du kan förvänta dig injektioner i dessa områden , och kommer därefter att kunna markera de områden för injektion .
2 .
emot den faktiska injektion . För detta kommer din plastikkirurg sticka en tunn nål i subdermala område av ditt ansikte ( det är det område strax under själva huden nivån men över ansiktsmusklerna ) . Den bästa strategin är att din kirurg att injicera en liten mängd till att börja med , eftersom det är lättare att uppnå en " naturlig " look med mindre volymer av Radiesse injiceras .
3 .
Vänta att svullnaden avtar . Detta kommer i allmänhet att ske inom 48 timmar och kommer att orsaka någon smärta eller obehag att gå bort .
4 .
Ha en uppföljning besök två veckor efter din första injektion . Vid denna punkt kommer du att kunna se effekterna av Radiesse och din kirurg kan rekommendera ytterligare injektioner för att ytterligare skulptera ditt ansikte . Alternativt , om du är nöjd med resultatet , kan du välja att inte ha några ytterligare injektioner .
5 .
Besök din plastikkirurg var tredje månad för touch -up injektioner och för att övervaka effekten av behandlingen . Radiesse allmänhet kommer att arbeta i två till tre år, men enstaka touch- ups krävs ofta .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.