hur man kan reglera lågt blodtryck

Lågt blodtryck kan betyda att du är i utmärkt skick, men det kan också betyda att du inte får tillräckligt med blod till vitala organ. Tricket är att upprätthålla en sund lägre blodtryck utan att det blir för låg, vilket kan orsaka organskada. Ett blodtryck avläsning som är mindre än 90/60 anses vara för lågt, enligt Mayo Clinic. Många idrottsmän har lågt blodtryck på grund av deras goda hälsa och aktiv livsstil. Andra upplever symtom på lågt blodtryck, såsom yrsel, svimning, kräkningar, illamående och depression. Men hur höjer du ditt blodtryck om du börjar märka symptom

Instruktioner


1
. .
Drick rödbetsjuice. Enligt Blodtryck uppdateringar, är lågt blodtryck hos patienter instrueras att dricka 2 koppar rödbetsjuice per dag och förbättring är garanterad.
2.
Ta Epsom salt bad. Ett av de enklaste åtgärder för att höja blodtrycket, innebär en Epsom salt bad löses 1 /2 kg av saltet i en vanlig bad. Blötlägg i badet i ca 15 minuter. För bästa resultat, ta detta bad precis innan sängen.
3.
Få näring du behöver. Lågt blodtryck ofta orsakas av undernäring, så är det viktigt att få tillräckligt med vitaminer (speciellt C-vitamin och B-vitaminer) och protein. Ta vitaminer som pantotensyra (vitamin B5), som har sagts vara fördelaktigt att behandla och förebygga lågt blodtryck. Konsekvent näringsämnen och vitaminintag kommer utan tvekan att bidra till att höja ditt blodtryck och hålla den från att bli för lågt.
4.
Ät salt mat. Salt är värdefull för att förebygga och höja lågt blodtryck, så äter salt mat gillar jordnötter och salta popcorn eller dricka ett glas vatten med en tesked salt i den är ovärderlig för ditt blodtryck. Var noga med att välja hälsosam salt mat, inte salt skräpmat.
5.
Ät frukt till varje måltid och som snacks. Frukt underverk för lågt blodtryck. Frukt kommer att hjälpa fylla och åter näring åt hela systemet och bör göras en större del av din totala kosten.
6.
Har mild övningar varje dag. Simning, cykling, promenader och lätt joggning är bra för lågt blodtryck eftersom de hjälper till att främja den allmänna hälsan. Utövar kommer att arbeta med de andra livsstilsförändringar för att förebygga eller bota lågt blodtryck.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.