hur man mäter knä hängslen

Knä hängslen kan användas för olika ändamål , oavsett om du går igenom sjukgymnastik eller har en drog senor . Det är inte svårt att mäta ditt knä för en tandställning , så länge du vet vilken typ av ortos du behöver för just din skada . De finns i olika storlekar , färger och stilar , och priserna kan variera från $ 20 till $ 400, beroende på vad du behöver spänna för
1 .
Se till att du vet vilka problem du försöker behandla i ditt knä . Om du behöver ditt knä stöd under träningen till stöd i terapi behöver du ett knä stödbandage det är stödjande men ganska flexibel och lätt att tvätta . Knäledsaxeln hängslen eller avsedda för den mest milda knä smärtor , och är det minst kostsamma . Om du försöker hålla knät stabilt helt från en dålig skada-att immobilisera knä-du behöver ett stag som är fast, stabil och oflexibelt . För skador på ACL , PCL , LCL och MCL , är det smart att få knä strukturella hängslen , som exponerar knäet , men har ljus plast sidospår som hjälper stödjer din skadade muskler . Dessa kan vara dyrt , dock. För menisk tårar , stukningar , patellar problem och hyperextensions , korrekt knä hängslen är ledade , tryckkrafter och är flexibla om de är omlott hängslen .
2 .
Mät dig knä . Vidta åtgärden trasa bandet och vira den runt den tjockaste delen av ditt knä , rakt ovanför knäskålen och var dina böjar knä . Detta kommer att hjälpa till att mäta omkretsen . Du kan även mäta de områden precis under knäet och ovanför den nedre låret bara så du har ett par av fasta mätningar .
3 .
Titta över valet av knä hängslen . Många har dimensionering diagram , så ta det skriftliga mätningar av ditt knä med dig till affären . Använd denna mätning av inches för att hitta din rätta storlek på storlekstabell . Om du inte kan hitta din exakta storlek , köpa en som är något större än din mätning . Det är bättre att få ett knä ortos som är en liten bit större , snarare än en liten bit mindre .
4 .
Bär knä ortos resten av den dagen, eller att starta nästa morgon , se till att det sitter bekvämt och stadigt . Ibland leder expandera under loppet av dagen , så det kan kännas ibland att ditt stag har krympt . Om det är för obekvämt , returnera den till nästa storlek uppåt.

tips och varningar


 • Spara dina kvitton och emballage i fall du skulle behöva returnera knee brace .
 • Börja aldrig någon vård eller behandling regim utan att först rådfråga läkare.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.