hur mycket vikt kommer jag att förlora med magen fettsugning ?

Buken fettsugning liknar många andra typer av fettsugning . Fettsugning runt bukhålan används för att angripa fettet runt midjan linje . Genom att ta bort överflödigt fett runt midjan , människor kan bära mindre organisationer kläder och ser tunnare . Medan män kan ha buk fettsugning bildade på dem , är det betydligt vanligare för kvinnor att få buken fettsugning

Fettsugning rekommendationer

Du kan gå ner i vikt genom buken fettsugning . För att göra detta måste du hålla motionera och äta en kost som är väl avrundad . Om du inte upp i vikt efter att ha ett möte i buken fettsugning kommer fett och tillhörande vikt kommer inte tillbaka till din buk avsnitt ensam . Istället kommer viktökning spridas över din kropp och kan inte få din buk utseende ändras när alla

Fettsugning varningar

Kvinnor ska inte överanvända fettsugning titta tunn . stället kvinnor måste vara försiktiga och bara använda fettsugning när de har isolerade av fettvävnaden runt midjan linje . Vissa människor tror att buk fettsugning kommer att tillåta dem att förlora en stor del av vikten. Detta är helt enkelt inte sant. På grund av den låga densitet av fett , väger fett mindre än många andra material i kroppen . Du kunde ha stora mängder fett avlägsnas genom fettsugning och bara till slut förlora mellan fem till 10 pounds av den totala vikten .

Vem ska inte använda Fettsugning ?

Buksmärtor fettsugning är inte heller en bra idé för människor som är oförmögna att hålla sin vikt stabil . För fettsugning förfarandet skall gå bra , behöver patienten att hålla sin vikt stabilt i sex månader innan operationen. Människor som går igenom toppar och dalar med sin vikt och sedan försöka ta kontroll över den med fettsugning kommer inte att ha framgång på lång sikt .

Fettsugning resultat

Den högsta mängden fett vanligen bort av en kirurg som utför en buken fettsugning förfarande är mindre än 10 pounds. Detta inkluderar inte vävnad , vatten och blod som avlägsnas tillsammans med fettet . Ta bort betydligt mer än detta belopp kan orsaka allvarliga skador på kroppen och din hälsa . På grund av den lilla mängd vikt förlorade under större delen buken fettsugning operationer är det vanligt att gå upp i vikt efter att ha buken fettsugning . Detta sker eftersom många människor inte kan hålla sig på en välbalanserad kost och motion regim . Om de gjorde det skulle de inte se något av vikt kommer tillbaka alls .

Fettsugning Effekter

Buksmärtor fettsugning inte är ett idealiskt sätt att gå ner i vikt . Den inte bara bort lite i vikt under förfarandet , många människor att få faktiskt vikt efter att ha buken fettsugning . Buken fettsugning patienter kan ha högst 10 pounds av fett bort från sin kropp för att hålla sig säker . De bästa beprövade metoden för att hålla de extra pounds bort av kroppen är att motionera och äta en sund och balanserad kost . Försöker använda buken fettsugning för att kasta pounds off kommer att misslyckas och kan faktiskt göra det svårare att nå ditt mål viktminskning .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.