kirurgi för viktminskning problem

För vissa är Bariatric viktminskning kirurgi ett bra sätt att leva ett hälsosammare liv fritt från hälsoproblem som är förknippade med fetma. Med det ökande fetma problem i USA och ökat medvetenheten om riskerna med denna ohälsosamma livsstil , att antalet människor som överväger operation gå ner i vikt ökar . Även om vinsterna hör snabb viktminskning , eliminering av högt blodtryck och typ två diabetes , det finns fortfarande många hinder att övervinna och risker som är involverade med kirurgi för viktminskning.

hitta en bra läkare

Kanske det viktigaste målet att uppnå när man överväger överviktsoperationer viktminskning är att hitta en bra kirurg . Riskerna med dessa typer av operationer sker en drastisk ökning när läkaren är oerfaren . Få rekommendationer , remisser från din husläkare och kontrollera läkarens identitet . De bör vara mycket öppen om sina erfarenheter och bör kunna svara på alla dina frågor utan att tveka eller vaghet . På grund av den ökande populariteten av dessa förfaranden, fler läkare att lägga till det i sin lista över specialiteter . Hitta en läkare som har praktiserat dessa förfaranden under en lång tid , med en låg andel av komplikationer och död.

få godkänt av försäkringsbolag

Komma godkänts av ditt försäkringsbolag kan vara svårt ibland . Du måste kunna bevisa att alla andra försök till naturlig viktminskning har misslyckats . Du måste också visa tecken på att din hälsa är i fara eller att några komplikationer redan finns , som högt blodtryck och diabetes . Försäkringsbolag om godkännande av operationer oftare nu dock , eftersom patienterna av operationen brukar ha mindre medicinska räkningar efter operationen .

Uppfyllande

Tillsammans med de krav som upprätthålls av ditt försäkringsbolag , kommer alla ansvariga kirurger har stränga kriterier för vem som är berättigad till operation . Detta inkluderar möte ett BMI på minst fyrtio eller ett BMI på trettio med förekomsten av fetmarelaterade sjukdomar. Också, på grund av vissa risker för kirurgi , som hjärtinfarkt , skall den sökande vara frisk nog att uthärda operation . För vissa människor, detta innebär att de måste förlora en viss vikt och passerar olika tester .

Recovery

postoperativ återhämtning tiden är avgörande för en framgångsrik operation . Den strikt diet riktlinjer måste följas och eventuella komplikationer måste följas noga . Magen tar en stund att läka efter operationen , och man måste vara försiktig för att undvika läckor och tårar . De flesta överviktsoperationer komplikationer inte hända under operationen i sig, utan av en brist på tillräcklig omvårdnad efter operationen .

Justering

efter kirurgi för viktminskning kommer patientens livsstil vara helt annorlunda. Kosten kommer ensam att vara svårt att acceptera . Han kommer inte att kunna tolerera vissa typer av mat som han brukade njuta av, och den mängd mat han kan äta blir en bråkdel av vad han tidigare konsumeras . Införande av nya livsmedel långsamt-och att se till att maten de äter uppfyller näringsbehov-är avgörande

Risker

Som med nästan alla kirurgiska ingrepp , det finns vissa kirurgiska risker som kan uppstå . . Dessa risker omfattar hjärtinfarkt , lungemboli , läckage , tarmvred , striktur , blödning , sår , gallsten , näringsbrist , problem nerv , lågt blodsocker , njurproblem och komplikationer från anestesi . Ibland kirurgiska komplikationer kan leda till döden .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.