laserbehandlingar för celluliter

Celluliter är ett problem som plågar så många som 80 procent av kvinnorna över hela USA . Det är inte fördomsfull till ålder eller ras , och även om det inte utgör något reellt hot mot hälsan , det är en orsak till skam för många . Det finns ett alternativ tillgängligt , men för dem som vill ha sina celluliter minskar , och det är laser cellulitbehandling

Betydelse

celluliter , och som beskrivs tekniskt är en deformering av huden som orsakas av ett överflöd av fettceller . Det verkar mest på låren , mage, skinkor och armar och är oftast orsakad av viktminskning , genetik och åldrande . Laserbehandling ger människor som har celluliter en icke-invasiva, icke-kirurgisk behandling alternativ för att minska mängden celluliter som finns i vissa områden av deras kropp . Dessa behandlingar kan också bidra till att åter kontur kroppen , gör att det ser slätare och finare .

Procedure

Laser cellulitbehandling mål fettceller genom ytan av huden genom att man värmer dem . Denna värme främjar ökad cirkulation , vilket möjliggör en bättre syre utbyte , vilket resulterar i en ökning i omsättningen av fettceller . Även om detta fett är metaboliserar , ny kollagen bildar , vilket slutligen leder till fastare hud .

Fördelar

Det finns många fördelar med att behandla celluliter bortsett från en minskning av celluliter . Det första finns det en ökning av blodcirkulationen , vilket kan resultera i färre muskelvärk och smärta . Lös hud kan strama och bli fast igen , vilket resulterar i en högre självkänsla . Och trots laser cellulitbehandling inte är tänkt som en viktminskning behandlingen kan vissa människor verkar som om de har gått ner i vikt eftersom deras kroppar är formade och har en trevligare form . Dessutom finns det ingen smärta i samband med förfarandet , och det finns få , om någon , återhämtningstid , efter avslutad behandling .

Nackdelar

Laser cellulitbehandling är en dyr behandling , kostar någonstans mellan $ 100 och $ 500 per session , beroende på anläggningen och omfattningen av behandlingen . De flesta människor behöver mer än en session för att behandlingen skall vara effektiv , med en majoritet av patienterna att behöva återvända för så många som 10 sessioner . Dessutom kan detta vara bortkastade pengar om patienten återgår till en ohälsosam livsstil ingen motion och dåliga matvanor när hon har nått sitt önskade resultat.

Överväganden

Men det verkar som laser cellulitbehandling är din mirakelkur Bör du ha i åtanke att är fortfarande en ganska nytt område och är inte helt utvecklad ännu . De långsiktiga biverkningar och komplikationer , är om det finns några , ännu inte kända . Eftersom säkerheten för detta förfarande är ännu inte helt bevisat , kan det vara klokt att försöka förlora celluliter den naturliga vägen första-en hälsosam kost , motion och aktuella celluliter krämer .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.