om ansiktslyft

Ansiktslyftning , eller rhytidectomy kirurgi , görs för att minska tecken på åldrande genom att ta bort och dra åt huden i ansiktet och omforma underliggande muskler . En ansiktslyftning kan bidra till att minska slapp hud , eliminera rynkor och gör ansiktet se slätare ut och mer ungdomlig . Enligt American Society of Plastic Surgeons , är restaurering oftast utförs på personer mellan 40 och 60 år . Nästan 113. 000 ansiktslyftning utfördes i USA under 2008

före operation

Förberedelser inför en ansiktslyftning börjar långt innan operation är ännu planerat . En seriös plastikkirurg kommer att diskutera förväntningar , risker och realistiska resultat med en potentiell kandidat ansiktslyftning . En lista med livsmedel , mediciner och kosmetika som bör undvikas före operationen ges till en patient flera veckor före operationen . En fördjupad läkarundersökning sker en vecka eller två innan operationen . De flesta kirurger kräver även att en enskild sluta röka minst en vecka eller två innan operationen . En ansiktslyftning

arbetsordningen

vanligtvis görs under narkos på sjukhus eller klinik inställning . Beroende på hur mycket lyft som ska göras , gör kirurgen snitt från templet till under baksidan av öronen , vid hårfästet . När underliggande vävnader utsätts för, omformar kirurgen muskler , skärper bindväv , skär bort överflödig hud och ersätter eller tar bort fett i områden som behövs . Huden placeras sedan tillbaka över ansiktet och hålls på plats med stygn och klämmor . Bandage och band placeras över huvudet och ansiktet för återvinning.

After Care

Individer upplever ett visst obehag efter operation och medicin kan förskrivas för att hjälpa till att lindra smärtan. Bandage kvar på ansiktet för upp till en vecka och i ansiktet kan vara blåslagen och svullen under en månad eller mer. Domningar är en vanlig biverkning av ansiktslyftning och återlämnande av känslan i vissa områden i huden kan ta upp till ett år . När återhämta sig från operation , individer behöver vila och undvika hård ansträngning tills deras läkare rekommenderar regelbunden verksamhet . Att hålla huvudet högt och med isklampar bidra till att snabba återhämtning och minska svullnad .

Risker

Som med alla operationer , ansiktslyftning har risken för komplikationer . Blödning och vätskeansamling under huden bör utvärderas av en läkare omedelbart. Dränera vätskor från platsen kan vara nödvändig. Långsiktiga domningar och nervskador kan förekomma , dessa problem ofta åtgärda själva, men i sällsynta fall ytterligare operation kan behövas för att reparera skadade nerver . Infektion är en mindre vanlig biverkning av en ansiktslyftning. Antibiotika kan förskrivas för att klara upp infektionen .

Partiella Hissar

För den som vill att en hiss i ett visst område i ansiktet , kan en partiell eller mini- ansiktslyftning utföras . Partiella hissar utförs ofta på pannan , nacken och käken . Vissa partiella ansiktslyftning kan göras på ett polikliniskt och vanligtvis rör mindre snitt och en snabbare återhämtning tid .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.