om bröstförstoring

Bröstförstoring görs för att skapa en estetiskt bättre alternativ till små bröst . Implantat, antingen silikon eller koksalt , kan placeras under bröstvävnaden eller bröst muskel . I början av 1990-talet skapade silikonimplantat en skrämma bland kvinnor eftersom sjukdom och läckage var knutna till implantaten . The Food and Drug Administration förbjudna senare silikonimplantat , men efter många år av teknisk utveckling, reallowed byrån silikonimplantat under 2006 . Oavsett ditt beslut att ta emot bröstförstoring är det viktigt att diskutera risker och fördelar med din plastikkirurg .

Förväntningar

Bröstimplantat inte varar för livet . Du kan behöva ytterligare operationer på grund av läckage eller ens för att du inte gillar resultaten . Operationen utförs i öppen vård , vilket innebär att du kan lämna på dagen för din verksamhet . Du kommer att uppleva mycket smärta , antingen på grund av sträckning av vävnader eller muskler för att sätta i implantat eller från snitt .

Silikon

De flesta kvinnor som väljer silikonimplantat föredrar dem framför koksaltlösning eftersom de ger en mer naturlig look. De har också härma mänskligt fett , så att de känns mer naturliga , säger Dr Molly Walsh av Mayo Clinic . Endast kvinnor 22 eller äldre är godkända av FDA för att få silikonimplantat , även om de är tillgängliga för bröstrekonstruktion i alla åldrar . Anledningen är att FDA menar att kvinnor i den åldern kan göra ett välgrundat beslut om vilken typ av implantat som de vill .

Varningar för Silikon

Om ett silikonimplantat går sönder och orsakar läckage , kan den orsaka allvarliga ärrbildning runt implantatet . Det kan också orsaka symtom som smärta i brösten , klumpar onormal och bröst som är udda formad eller blivit mindre , säger Dr Sandhya Pruthi av Mayo Clinic . Det är viktigt att se din plastikkirurg omedelbart om du upplever dessa symtom . I genomsnitt har de flesta silikonimplantat så länge som 10 år , sade Pruthi .

Saline

Saline implantat i allmänhet anses vara säkrare . Om de läcker , är saltlösning absorberas i kroppen , utan några kända biverkningar , enligt FDA . Kvinnor som är 18 år eller äldre är godkända av FDA för att få=saltlösning implantat , och om de behövs för bröstrekonstruktion, de kan erhållas i alla åldrar , säger Walsh . De flesta kvinnor som får saltlösning implantat tror att de inte är lika naturligt att ta i och att de skapar en porlande effekt i bröstet , säger Walsh .

Considerations

Efter att ha slitna implantat för år , storleken på dina bröst kommer att förändring . Du kan behöva en operation för att ändra storleken på dina bröst igen . Om du väljer att ta bort implantaten , kommer dina bröst inte ser likadana ut , säger Walsh . Ibland , beroende på placeringen av dina bröstimplantat , kanske du har svårt att amma . Mammogram också bli svårt på grund av bilden obemärkthet av implantaten , säger Walsh .

Risker

Bröst-utvidgningen kirurgi är riskabelt . Du kanske har en reaktion på anestesi, utveckla kapselbildning-ärrvävnad som kan förhärda runt dina bröst , vanprydande det-har konstant ont i brösten , känner bröstvårtan känslighet eller ingenting när dina bröst är rörd , och infektion , säger Walsh .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.