plastikkirurgi för- & nackdelar

Komma plastikkirurgi är ett stort steg i ditt liv och noggranna överväganden är nödvändigt för att undvika att beklaga ditt beslut . Plastikkirurgi har några särskilda fördelar, både fysiskt och psykiskt , men det finns vissa nackdelar som är viktiga att tänka på före detta möjligen liv-förändra beslutet

mål

Du måste först bestämma dina mål för att få plastikkirurgi . Är det att se ut och må bättre eller av hälsoskäl ? Enligt plasticsurgeons. com , om du tycker att plastikkirurgi är det enda sättet att förbättra ditt liv , kan det vara nödvändigt att behandla psykiska problem innan man går in för en kosmetisk förfarande .

Utseende

De flesta får plast kirurgi i syfte att ändra en viss kroppsdel att de inte särskilt mycket om, eller att se yngre ut . Plastikkirurgi kan förbättra ditt utseende om den görs på rätt sätt .

Självkänsla

Om du lider av låg självkänsla på grund av en del av din anatomi som kan fastställas genom plastikkirurgi , kan det lösa ibland problemet . Med kosmetisk kirurgi kan också ge dig ett mer ungdomligt utseende och öka ditt totala självförtroende.

Fysisk Wellness

Om du nyligen har förlorat en stor del av vikt och har hängande hud , kan plastikkirurgi gynna din hälsa väl . Rörligheten minskar när huden hänger avsevärt och kan orsaka mindre än optimal fysisk funktion . Dessutom kan bakterier bygga upp i hudveck som kan leda till hälsoproblem .

Smärta och Healing

I likhet med andra operationer , plastikkirurgi förfaranden inbegriper smärta under kirurgiska ingrepp och återhämtning . Beroende på det utförda av plastikkirurgi , smärtan och återhämtningstid varierar . Det ibland tar flera veckor för kroppen att läka helt efter en plastikoperation operation .

Ekonomi

Plastikkirurgi och kosmetiska behandlingar kan kosta allt från $ 1. 000 till tiotusentals dollar . Dessutom är vissa plastikkirurgiska ingrepp inte garanterat att hålla en avsevärd tid och kan behöva upprepas för att behålla resultatet .

Resultat

Resultaten av förfarande får inte vad du hade tänkt . Generellt plastikkirurgiska ingrepp är inte reversibla och du måste leva med resultatet . En oönskad plastikkirurgi Resultatet kan bli både fysiskt och mentalt handikappande .

Plastikkirurgi kan vara till nytta för både fysiska och psykiska hälsa , men det kan också vara farlig om den inte utförs korrekt . Innan beslut fattas för att få någon form av plast eller kosmetisk kirurgi , är det viktigt att forskningen din valda läkare noggrant . Se till att hon är legitimerad och registrerade hos American Society of Plastic Surgeons för att du får kvalificerad vård . Det är också nödvändigt att ta återhämtningen och smärtlindring beaktas innan man beslutar om något förfarande . Dessutom kan du vara säker på att du mentalt är förberedda för resultatet av operationen innan man beslutar om en plastikkirurgi operation .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.