psykologiska fördelar av plastikkirurgi

Plastikkirurgi ökar i hela landet exponentiellt som folk försöker efterlikna sin favorit tv- eller filmstjärna . Fixeringen vid skönhet är tydligare än inom plastikkirurgi . Plastikkirurgi utförs av olika skäl , bland annat fysisk och psykisk hälsa , och kan få liv förändras effekter för dem som genomgår förfaranden

Viktminskning

För dem som har rutiner viktminskning såsom gastric bypass eller fettsugning , det finns en omedelbar psykologiskt lyft som kommer med ett ökat kroppsuppfattning. Genom att titta bättre , kommer du att känna också bättre . Dessutom kan du känna dig mer benägen att delta i fitness -relaterad verksamhet efter operationen.

Bröstförminskning eller förstärkning

Enligt Mayo Clinic , kan kvinnor som har bröst som är för stora för dem lider av känslomässig och psykologiska problem på grund av frågan . När kvinnor har sina bröst minskat , skärpta eller lyfte de i allmänhet blivit mer självsäker. Vissa kvinnor har rapporterat en ökad sexuell lust i samband med ökning eller minskning av byst storlek . Detta är förenat med känsla säkrare med sitt utseende . Dessutom kvinnor likställer ofta bröst med sexighet . Genom att öka byst storlek eller har en hiss , de känner sig mer sexuellt självförtroende och handlingsförmåga .

hår transplantationskirurgin

Enligt International Society of Hair Restoration Surgery , män och kvinnor som lider av håravfall har en ökad förekomst av ångest och depression , samt sociala frågor förlägenhet . Män och kvinnor som skaffar kirurgi hårersättningsbehandlingar tenderar att känna sig mindre blyg och mer benägna att umgås . Eftersom de mår bättre om sitt utseende , är de mer benägna att delta i en aktiv livsstil också.

ärrbildning och vanställdhet

med ärr eller andra vanställdhet kan orsaka känslor av isolering och depression . Komma plastikkirurgi för att ta bort ärr eller vanställdhet kan livet förändras psykiskt . Personer som kan ha känt sig uteslutna eller utfryst få en känsla av själv när de känner att de är mer godtagbara samhälleliga normer .

Gynekomasti

Män som lider av gynekomasti har överskott bröstvävnad på grund av hormonella oegentligheter orsakar överflödigt fett uppbyggnad i brösten . När problemet är åtgärdat män känner ofta en ökad känsla av manlighet . Dessutom finns det en känsla av lättnad som kommer från utsläpp av ångest som kan ha orsakats av tillståndet.

Total

plastikkirurgiska ingrepp i genomsnitt förefaller att gynna enskilda personer genom att öka självkänsla , kroppsuppfattning och självkänsla genom att förbättra utseendet och korrigera självupplevd brister . Konsumentverket Guide till plastikkirurgi anges att 70 procent av människor som fått plastikkirurgi ovan " känslomässiga och psykologiska belöningar efter operation . " De tenderade också att vara lyckligare och hade högre självförtroende och självkänsla . .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.