skälen för bröstreduktioner

I detta samhälle som är inriktad på en större-är-bättre attityd är bröstkirurgi oftast att förstora brösten , inte minska dem . Som med alla operationer , risker ( ärrbildning och anestesi komplikationer ) och överväganden ( sjukhusvistelse och återhämtning ) är möjliga . Men för en kvinna som har problem att leva ett normalt liv på grund av hennes stora bröst , kan denna operation vara svaret

Smärta

Mayo Clinic sägs att smärta är den främsta anledningen till varför kvinnor begära en bröstförminskning . Stora bröst orsaka ryggvärk , smärta i skuldrorna och generaliserad smärta i hela kroppen . Smärtan orsakas av trycket brösten ut på överkroppen . På grund av den blotta tyngd av stora bröst , har kroppen för att kompensera för obalansen . Denna ersättning inverkar negativt hållningen .

Utslag

På grund av hud -mot- hudkontakt under stora bröst , kan värmeutslag förekomma . Även en behå kan minimera risken att detta händer är en bröstförminskning mycket effektivare. Utslagen i sig är oftast inget annat än en olägenhet , men området kan bli rå , vilket ökar sannolikheten för en infektion utvecklas .

Mobilitet

För idrottare och kvinnor som är aktiva , kan stora bröst få i sätt att vara aktiv . I det här fallet , brösten ökar sannolikheten att kvinnan blir mindre aktiva , vilket fick henne att bli överviktiga eller mindre duglig än hon skulle vara efter minskningen .

Self Esteem

En kvinna med otroligt stora bröst kan vara självmedvetna . Detta är delvis för att hon kanske tror att folk alltid fokuserar på hennes bröst . Hennes självmedvetenhet kan också orsakas av en oförmåga att finna toppar och blusar som passar ordentligt .

Andning Trouble

I extrema fall kan stora bröst orsaka andningssvårigheter . Detta händer när brösten lägga en stor del av trycket på revbenen och bröstet . När detta är tillsammans med slokande gemensamma för kvinnor med stora bröst , är kvinnan inför dubbelt problem , eftersom slouching pressar henne membran .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.