vad är en maska ansiktslyftning ?

Den en- stygn ansiktslyftning är förmodligen en mer subtil och mindre ingrepp än traditionell ansikte hissar . Ibland kallas en " lunchtid förfarande " är en maska ansiktslyftning görs under lokalbedövning och har en kortare återhämtningstid

Historia

Plastikkirurg Dr Renato Calabria , från Beverly Hills , Kalifornien , utvecklat en maska ansiktslyftning som ett alternativ till mini-ansikte-hissar . Han fick enligt uppgift idén efter att ha sett ett band skådespelerska använda för att dra upp huden runt ögonen .

Förfarande

Patienten placeras under lokalbedövning och små snitt görs längs hårfästet . Suturer sedan gängade och förankrade , effektivt dra upp huden utan att behöva klippa det . Förfarandet är klar inom några minuter , och patienten kan förmodligen gå tillbaka till jobbet nästa dag , eftersom svullnad och blåmärken är minimala . Totalt återhämtning tar cirka fyra dagar . Förfarandet kostar mellan $ 5. 000 och $ 7. 000.

resultat

en-stygn ansiktslyftning sägs göra att patienten ser upp till fem år yngre och har ett naturligt utseende . Enligt Dr Kalabrien , tonar näsans blygdläppar luckan och drar åt jawline . Även om inte menat som en ersättning för en endoskopiska , vertikal ansiktslyftning , kan det refresh en patients utseende och kan användas i kombination med Botox och fyllmedel .

typiske patienten

Enligt Dr Kalabrien , patienter som väljer för denna typ av ansiktslyftning är oftast i 30-årsåldern . Skådespelerskor som vill ha lite ansikts föryngring utan driftstopp är också kända för att få en maska ansikte hissar . De har exempelvis operation gjort tidigare större händelser som filmpremiärer eller visar utmärkelsen .

Expert Insight

Ett forum undersökning av flera plastikkirurger visar att den typ av ansiktslyftningen är inte lika viktig som plastikkirurg . Dessa läkare försiktighet blivande patienter att grundligt veterinär deras potential kirurg . Läkarna föreslår att ringa upp tidigare patienter och prata med kirurgen att se till att han eller hon är på samma sida . Det är fint att höra flera läkare för att hitta den rätta för förfarandet .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.