vad är en tråd hiss ?

En tråd hiss är ett kirurgiskt ingrepp för personer som skulle vilja att huden i ansiktet åt , men inte vill en ansiktslyftning. En tråd hiss kan ge liknande resultat som ett ansiktslyft , men är snabbare, billigare och oftast en mindre inblandade förfarande . Eftersom tråden hiss är en snabbare och mindre invasiva alternativ , är det ibland kallas en

arbetsordningen

En tråd hiss använder kirurgiska suturer att lyfta hängande områden i ansiktet och på halsen . Suturerna är gängade under ansiktsservetter med en tunn nål . Det finns hullingar ligger på den tråd som greppa och höja slapp hud .
tråden hiss utförs på flera olika områden i ansiktet . Den mellersta ansikte , panna och undre ytan ge alla önskade resultat med förfarandet .

Kandidat

Personer som har en liten mängd hängande hud är de bästa kandidaterna för en tråd hiss . Oftast kvinnor väljer att ha en tråd lyft runt 40 års ålder , som fasta , börjar ungdomlig hud att bli mer avslappnad .
tråd hissar är ofta gånger används i kombination med andra mer omfattande operationer , till exempel en ansiktslyftning eller hals hiss .

Fördelar

Den röda tråden lyften kräver ingen bedövning , så det är mindre riskabelt för privatpersoner med hälsofrågor . Tråden hissen sker på ett kontor besök , så det är mycket billigare än de ansiktslyftning alternativet . Det finns inga snitt , stygn eller ärr från förfarandet. Den röda tråden hiss tar normalt endast 1 till 2 timmar att slutföra . Patienten har möjlighet att se hennes utseende i spegeln under förfarandet, och kan utvärdera resultaten .

Recovery

Stöd kommer att behövas för i dag och dagen efter den tråden hissen förfarandet . Endast mjuk mat kan ätas i en vecka . Huvudet skall vara hög under den första dagen för att minimera svullnad och obehag . Ansiktet bör inte smörjas tills återhämtningen är klar . OTC- medicinering kan tas för lindrig smärta . Normala verksamhet kan återupptas efter en vecka.

Komplikationer

Trots en tråd hiss är en minimalt invasiv förfarande , är det fortfarande ny , och många plastikkirurger är oerfarna vid detta förfarande .
Den största besvikelsen med tråden hissen är minimal resultat . Många gånger en fullständig ansiktslyftning skulle ha varit ett bättre val för att uppnå önskat resultat .
En ovanlig komplikation av tråden hissen när trådarna rör sig senare , vilket orsakar ett obalanserat intryck .

Kostnad

Den röda tråden hiss avgift kommer att variera från läkare till läkare , och beror på lyft området . Varje område kräver ett annat antal trådar . Den genomsnittliga förfarande kommer från 202C kostar runt $ 2500 . Eftersom tråden hissen är en elektiv förfarande , kommer de flesta hälso- försäkringar täcker inte kostnaden .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.