vad gör blodtryck högt efter operationen?

Enligt American Heart Association , kan 90 procent till 95 procent av fallen högt blodtryck inte hållas till en specifik orsak . Men efter operation , det finns flera skäl till att en patients blodtryck skulle stiga

Stress

Stress kan spela en stor roll i anskaffandet av blodtrycket efter att en patient har kirurgi . Behöva justera efter operationen kan orsaka en hel del stress på patienter , som har varit känt för att orsaka högt blodtryck .

Medicinering

De mediciner som du ordineras efter din operation kan också orsaka högt blodtryck . Du bör kontrollera med din läkare för att se om det finns ett annat läkemedel som du kan ta .

brist på motion

Motion rekommenderas ofta för en vanlig människa som har högt blodtryck . Om du inte kan utöva på grund av din operation , kan detta orsaka en ökning av blodtrycket .

Smärta

Om du lider av mycket smärta på grund av din operation , kan ditt blodtryck stiger. Smärta kan vara en stressfaktor för kroppen och stress orsakar högt blodtryck .

Behandling

Om du har högt blodtryck efter operationen , kommer du vill kolla med din kirurg om dina alternativ . Ignorera inte högt blodtryck eftersom det kan leda till en stroke .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.