botemedel mot högt blodtryck efter träning

Enligt WrongDiagnosis. com, ansträngningsutlöst hypertoni är ett tillstånd som kännetecknas av symptom av högt blodtryck efter en släng av motion, vilket resulterar i en ökad risk för kärlsjukdom. Lyckligtvis för drabbade av detta tillstånd, ansträngningsutlöst hypertoni kan behandlas genom en mängd olika medel, inklusive receptbelagda läkemedel, eliminering av riskfaktorer för högt blodtryck, och självreglering under träning

självreglering

Utför självreglering teknik under träningen för att minimera dina chanser att utveckla ansträngningsutlöst hypertoni. Ett bra sätt att åstadkomma detta är att köpa en biofeedback verktyg, t. ex. hjärtrytm bildskärm, hålla noterar er hjärtrytm under träningspass där du hittar du upplever ansträngningsutlöst hypertoni. Att hålla en liten dagbok med uppgifter om aktiviteter du utför på gymmet och de resulterande symptomen kan bättre hjälpa dig att förstå de specifika triggers för ansträngningsutlöst hypertension, så att du kan undvika eller ändra de övningar som verkar förvärra problemen.

dietkontroll

Styr din livsstil för att eliminera orsakerna till högt blodtryck. Enligt Blodtryck Updates. com, kan detta ske genom att avstå från rökning (eftersom detta ökar blodtrycket). Ett annat steg du kan vidta för att minimera risken för ansträngningsutlöst hypertoni är att begränsa mängden natrium i din kost till mindre än 2000 mg per dag. Uppnå detta genom att undvika användning av bordssalt tillsammans med att minimera användandet av konserver och frysta produkter, eftersom många av dessa tenderar att innehålla salt som konserveringsmedel.

Medicinering Control

Rådgör med din läkare om receptbelagda läkemedel för att kontrollera högt blodtryck, men bara göra det efter att du misslyckas med att kontrollera tillståndet genom mer naturlig väg. Att göra medicin en sista utväg kan hjälpa dig att undvika de kostnader och biverkningar av receptbelagda läkemedel. Enligt CardiologyChannel. com kan biverkningar av mediciner blodtryck är ökad urinering, förvirring, depression och tarmproblem som förstoppning och diarré.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.