hur man använder alternativa läkemedel för att sänka högt blodtryck

Högt blodtryck kan leda till olika problem och komplikationer i kroppen. Alternativ medicin kan hjälpa till att sänka blodtrycket utan starka kemikalier av konventionell medicin och utan större biverkningar. Sänka blodtrycket kommer att ha många hälsofördelar
1.
ta ett kosttillskott fiskolja. Fiskolja har visat sig hjälpa till att sänka blodtryck och kolesterol när det tas regelbundet. Det är också användbart för högt kolesterolvärde, så tar fiskolja är bra.
2.
Ät vitlök. När du lagar din middag ikväll, släng i lite vitlök. Detta är en naturlig och välsmakande sätt att sänka blodtrycket utan större extra ansträngning. Vitlök har många bra fördelar för hälsan, så om du inte är allergisk, äta lite vitlök.
3.
Gör lite yoga. Denna övning hjälper lägre stressnivåer och känns mycket friskare. För många är stress en viktig orsak till högt blodtryck, så att sänka din stress kan sänka blodtrycket också. Det hjälper också på att få lite motion, vilket är mycket viktigt att hjärthälsa och friska blodtryck. Få även en halvtimmes motion om dagen kan ha enorma fördelar.
4.
Drick lite kamomillte. Detta är ett bra te för avspänning. Många människor använder den här lugnande te för att hjälpa dem att sova och vila lite, så det är definitivt bra på att sänka blodtrycket men avspänning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.