hur man använder handleden maskiner blodtryck

En handled-stil blodtryck Maskinen består av en bildskärm ansluten till en manschett. Manschetten är normalt delvis bildas för att passa på handleden på ett visst sätt. Displayen visar resultat blodtryck, resultat puls, samt datum och tid. Eftersom handleden blodtryck maskiner är känsliga för hur du placerar din kropp, att veta de åtgärder som krävs för att utföra en mätning av blodtrycket med en handled skärm kan öka ditt självförtroende och öka noggrannheten i dina mätningar. Sheldon G. Sheps, MD, skriva på Mayo Clinic hemsida, konstaterar att "handled Blodtrycksmätare kan vara korrekt om den används exakt som riktad. "
1
Placera blodtrycksmanschett runt din handled ungefär en tum nedanför där du handen. och handleden möts. Varumärket av blodtrycksmätare och det sätt på manschetten bildas kommer att avgöra om du placerar skärmen på baksidan av din handled eller vid sidan av handleden nedanför tummen.
2.

Linda manschetten tätt runt handleden. Tryck på tyg på manschetten tillsammans för att säkra.
3.
Cross armen, med armbågen böjd, över bröstet så blodtrycksmätaren är i nivå med hjärtat. Vissa bildskärmar kommer inte att fungera om inte handleden är på rätt plats.
4.
Tryck på start knappen som finns vid sidan av eller under displayen.
5.
Håll armen och handen fortfarande som manschetten blåses upp. Rörelse kan påverka resultaten.
6.
Spela in din läsning blodtryck efter manschetten töms. De flesta maskiner har en minnesfunktion som kommer att spela in en viss mängd avläsningar. Maskinen väsnas som ett pip eller ett kvitter när det sker tar ditt blodtryck.

tips och varningar


 • Ta din handled maskin blodtryck till din läkare kontor innan du använder den, och därefter årligen, för att beräkna noggrannheten mellan ett blodtryck behandlingen fattas av handleden blodtryck maskin och en manuell blodtryck behandlingen erhållits av en hälso-och sjukvårdspersonal. Ta din blodtrycksmätningar vid de tider som anges av din läkare.
 • Undvik alkohol, koffein eller tobaksvaror i minst 30 minuter innan du mäter blodtrycket.
 • American Heart Association rekommenderar inte handleden monitorer eftersom de inte är lika tillförlitliga som mudd-stil övre armen blodtrycksmätare.
 • Undvik att använda en mobiltelefon när du tar ditt blodtryck med en maskin eftersom mobilen användning kan påverka vissa maskiner.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.