hur man använder kosttillskott för att sänka blodtrycket

Använda tillskott för att sänka blodtrycket är ett annat sätt att ta itu med högt blodtryck. Kosttillskott kan sänka blodtrycket naturligt. Om du tar medicin högt blodtryck, be din läkare om hur du använder kosttillskott. Faktum är att alla läkemedel som du tar ska du be din läkare innan du använder kosttillskott.

att sänka blodtrycket, handlar det om att äta bättre, motionera och bara leva en sundare livsstil. Högt blodtryck symtom är vanligtvis inte märkt om de är svåra och livshotande. Det är viktigt att få regelbundna kontroller från din läkare, för att avgöra ditt blodtryck. Under tiden försöker leva ett hälsosammare livsstil kan hjälpa till att sänka högt blodtryck
1.
Dricker grönt te. Enligt undersökningar 65% av de som dricker grönt te regelbundet minskad risk för högt blodtryck. Grönt te är känd som en mycket kraftfull antioxidant dryck, som gynnar en sundare livsstil. Grönt te har koffein i den. Många av koffein kan faktiskt bidra till högt blodtryck. Grönt te innehåller inte nästan mängden koffein jämfört med läsk och kaffe. 20 milligram per påse, jämfört med kaffe som innehåller 80, och läsk som innehåller 45. Ja, om du missbrukar grönt te, som allt som innehåller koffein, kan det höja blodtrycket. Drick 3-5 koppar om dagen, och eliminera andra koffein drycker i din kost.
2.
Använd magnesium för att sänka blodtrycket. Magnesium slappnar blodkärlen. Magnesium stödjer muskel och nervsystemet, och samtidigt upprätthålla en hälso immunförsvar. Enligt undersökningar, de som får 500-1000mg magnesium dagligen i sin kost, lägre blodtryck.
3.
Använd kalium att sänka blodtrycket. Kalium kommer att minska natrium, som hjälper orsaka högt blodtryck. Enligt den tredje nationella hälso-och Nutrional Examination Survey, 4. 100 mg kalium, ätit frukt och grönsaker hjälpa till att sänka blodtrycket genom 7. 2/2. 8 mmHg. Det viktigt att du inte få för mycket kalium, annars kan orsaka andra hälsoproblem, som till njurarna. Jag skulle diskutera med din läkare om hur mycket kalium att få i din kost. Tala med din läkare innan du tar kaliumtillägg.
4.
Använd kalcium för att sänka blodtrycket. Kalcium är stödjer bra benstomme i kroppen. Det har sagts att de som får en liten mängd av kalcium i kosten har högt blodtryck. Enligt undersökningar, de som får 800 mg kalcium i kosten, hjälpa till att sänka blodtrycket hos 23 procent av människor.
5.
Använd omega-3 fiskolja. Omega-3 fiskolja kan minska vikten. Fetma kan vara en orsak till högt blodtryck. Omega-3 fiskolja hjälper till att stödja ett friskt hjärta funktion, tillsammans med att minska kolesterol. Du kan hitta en bra källa till omega-3 i lax, öring, och valnötter. Du bör dock vara att Omega-3 fiskolja dagligen, för dem som har högt blodtryck.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.