hur man kan förebygga stroke naturligt

En stroke är också känd som en stroke. Det inträffar när blod-och syretillförsel till hjärnan är blockerad, vilket leder till död av hjärnceller. Detta kan resultera i talsvårigheter och förlust av rörelse och minne. Tusentals amerikaner dör varje år efter att ha drabbats av en stroke. Förebyggande åtgärder kan vidtas för att minska risken för stroke. Det är viktigt att se din läkare regelbundet om du har frågor i samband med hjärt-och kärlsjukdomar

Hur förebygga stroke Naturligtvis


1.
Minska din natrium intag. Oavsett om du förbereder ett hemlagad mat eller gå ut på middag, vara medveten om mängden salt du förbrukar. Livsmedel som är höga i natrium kan leda till hjärtsjukdom eller stroke. En kost som är rik på natrium ökar risken för högt blodtryck. Du bör dra ner salt och hitta andra sätt att sätta smak på maten. Du kan ersätta salt med örter och kryddor. Även när du gör din matinköp, vara noga med att kontrollera etiketter på förpackade livsmedel. Många människor inser inte att deras favoritobjekt är höga i natrium.
2.
Ändra dina matvanor. Detta är nödvändigt för att förhindra en stroke. Äta hälsosam mat som frukt och grönsaker kan låta klyscha, men det är din biljett till bättre hälsa. Ändra dina matvanor kommer att ta hårt arbete och uthållighet, men om du menar allvar med ditt liv, måste du bära ner och göra hälsosamma val. Din kost avgör hela ditt liv. Om du äter dåligt, har du dålig hälsa. Get Smart och titta på vad du äter.
3.
Motion på regelbunden basis. Komma syre flödar till hjärnan genom fysisk aktivitet kommer att få dig att må bra och hindra dig från övervikt, vilket är en viktig orsak till stroke och hjärtinfarkt. Utövar minst tre gånger i veckan hjälper blod och syre till hjärnan. Din läkare kan hjälpa dig att kartlägga en träningsplan som kommer att arbeta för dina specifika ålder och behov.
4.
Eliminera rökning. Rökning kan öka ditt blodtryck, vilket kan leda till en stroke. Dessutom, eftersom rökning kraftigt påverkar lungorna, minskar det också din förmåga att utöva. Rökning bromsar blodflödet och kraftigt minskat risken för syre flödar ordentligt för att din hjärna. Miljontals rökare får diagnosen hjärt-och kärlsjukdomar varje år. För att förbättra din hälsa, anser de skadliga effekterna av rökning och eliminera cigaretter.
5.
Prova naturlig ört tillskott. Det finns ett antal örter som är bra för att förbättra blodflödet i hela kroppen. Kanel, ingefära och ginkgo biloba är bara några som du kan hitta hos din lokala näringsintaget butik för strokeprevention.

Tips och varningar


 • dricka alkohol i måttliga mängder .
 • Håll din stress ner.
 • Håll dig borta från alla slags narkotika.

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.