hur man kan sänka blodtrycket snabbt

Högt blodtryck är en svår och ibland dödlig problemet som människor har. När du har högt blodtryck, du är i riskzonen för hjärtsjukdomar, stroke och njursjukdom, så det är ett problem som måste åtgärdas så snart som möjligt. Det finns olika sätt att sänka blodtrycket snabbt och enkelt
1.
Sluta röka. Cigaretter öka din risk för hjärtsjukdomar, lungcancer och andra sådana svårigheter. Inte bara det, men rökning gör ditt blodkroppar transporterar mindre syre och orsakar blodet att koagulera, vilket kan höja blodtrycket.
2.
Sänk ditt intag av salt. För vissa människor är orsaken till deras högt blodtryck som de har för mycket natrium i kroppen. Genom att sänka ditt intag av salt, minskar du effektivt ditt blodtryck också.
3.
Ät en hälsosam kost. En balanserad kost av frukt, grönsaker och spannmål, som har låg fetthalt, kommer att gå långt för att sänka blodtrycket.
4.
motion dagligen. Om du har hjärtproblem, fråga din läkare innan du börjar ett träningspass rutin. Din läkare kan sedan följa ditt hjärta och ge dig råd om de bästa övningarna för att göra för att undvika komplikationer.
5.
Ta medicinen läkaren förbjuder. Om kost och motion inte kan sänka ditt blodtryck, ta medicinen. I vissa fall, livsstilsförändringar är inte tillräckligt för att kontrollera högt blodtryck.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.