vad man ska göra innan ditt blodtryck tas?

Du behöver inte vill konsumera kaffe eller röka cigaretter höger innan blodtrycket tas, vill du att klä sig rätt och du inte vill att din nerver att få det bästa av dig. Alla dessa faktorer kan leda till en felaktig blodtryck behandlingen

innan du åker hemifrån

När du är klä på sig, bära korta ärmar så att du snabbt kan utsätta din arm för blodtrycksmanschett. Bär inte lager av skjortor eller att du inte är bekväm i. The National Heart, Lung, and Blood Institute rekommenderar dig att sluta dricka kaffe, te eller andra koffein drycker 30 minuter innan blodtrycket tas. Också sluta röka cigaretter 30 minuter innan din läkare besök. Innan du lämnar huset, använda toaletten. En full blåsa kan leda till en felaktig blodtryck behandlingen.

På läkarmottagningen

När du är på läkarmottagningen, på toaletten igen om du måste. Om iförd, ta bort det innan sitter ner för att slappna av. Sitt ner i fem minuter med fötterna på marken och ryggen mot stolen. Slappna av och lugna ner dig. Vila armarna på ett bord i nivå med hjärtat.

Tala med din läkare

The National Heart, Lung, and Blood Institute rekommenderar att du får två behandlingar blodtryck, tagit två minuters mellanrum och sedan har resultaten genomsnitt. Detta genomsnitt kommer att ge dig en bättre uppfattning om din verkliga blodtryck istället för att ha bara en uppsättning siffror. Har din läkare eller sjuksköterska att förklara siffrorna blodtryck (systoliskt /diastoliskt) till dig och räckvidden dina siffror är: 140-90-Borderline High, 130-85-Hög Normal, 120-80-normalt blodtryck, från 110 till 75-Låg Normal eller 90-60-Borderline Låg.

den vita tröjan syndrom

Om ditt nummer blodtryck är högt och du inte har haft tidigare höga värden, diskutera med din läkare en möjlighet att vita rocken syndromet --- är nervös runt läkare, sjuksköterskor, granskning rum och luktar på klinik eller sjukhus. Har din läkare eller sjuksköterska kontrollera dina blodtrycket igen efter att du har avslappnad under en tid. Tala med din läkare om detta tillstånd och vad skulle vara det bästa alternativet för att få en korrekt behandling blodtryck.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.