Du kan avgifta kroppen om du har högt blodtryck?

När kroppen är frisk, är trycket som krävs av hjärtat att pumpa blod på en balanserad nivå. Men när en blockering inträffar måste hjärtat arbeta hårdare för att pumpa blod och trycket byggs. Detta kallas högt blodtryck eller högt blodtryck. Högt blodtryck kan hanteras med enkla livsstilsförändringar och avgiftning

Betydelse

avgifta kroppen betyder rensning kroppen från gifter som kan bygga som ett resultat av vad du stoppar i din kropp. Kroppen har sin egen inbyggda avgifta systemet och friska omständigheter kan befria kroppen av dessa toxiner.

Avgifta med livsmedel

Processen för att avgifta kroppen bör börja med att eliminera livsmedel som kan vara giftiga för kroppen . Undvik livsmedel som innehåller mycket salt eftersom detta kan orsaka en ökning av blodtrycksnivå. Som ett alternativ, säsong livsmedel med naturlig örtkryddor, lök och grön paprika.

Ät färsk, gröna bladgrönsaker och magert kött. Lägg livsmedel som innehåller mycket fibrer och kalium såsom avokado, bananer och katrinplommon som dessa livsmedel främja fysisk rensning av kroppen.

Ät mat som innehåller zink som detta mineral skapar en barriär av skydd mot fria radikaler i kroppen. Kyckling, skaldjur, kelp och tofu innehåller alla zink. Zink har inte visat sig hjälpa mot högt blodtryck, men är har visat sig vara effektivt för att stärka immunförsvaret, vilket behövs för att bibehålla en god hälsa, enligt University of Maryland Medical Center.

Dryck rikligt med vatten. Vatten spolar kroppen från gifter och främjar rörelse i flödet av matsmältningen.

Örter

kinesiska krysantemum blomma (Ju) är en kinesisk ört som används i traditionell kinesisk medicin för att behandla högt blodtryck. Drick som te. Istället för socker, söta, om det behövs med lönnsirap eller honung.

Livsstilsförändringar

Motion är viktigt att sänka och bibehålla blodtrycket. Enligt Mayo Clinic, gör övning hjärtat. En starkare hjärta betyder mindre press uppbyggd på artärerna när pumpar blodet genom kroppen. Promenader, yoga och tai chi är bra övningar som kan göras utan att stress på kroppen.

Undvik stora mängder alkohol på regelbunden basis. Konsumtionen av alkohol kan få blodtrycket att stiga kraftigt och bidra till hjärtsvikt.

Sluta röka. Enligt American Heart Association, det finns inte några vetenskapliga bevis direkt koppla rökning till blodtrycket, men det finns bevis för att rökning tömmer kroppen på vitala komponenter som behövs för att förbli friska.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.