hur man kan sänka ditt blodtryck under helgerna

Det finns en hel del hussle och bussle under december, köpa julklappar, gå till partier, med vänner och familj över, gå över till tre olika familjer på julafton. Det finns en massa saker på gång och det kan vara mycket stressande och blodtrycket kan bli förhöjt. Så vad gör du
1.
Prova på yoga på gymmet en gång i veckan. Kanske även en lördag morgon klass. Detta kommer att bidra till att lugna nerverna och fungera som en destresser för dig.
2.
Om du inte kan till gymmet gå, försöka spendera fem minuter före eller efter jobbet på egen hand med en lugn stund sitter i ett sovrum med dörren stängd. Sedan börja med tårna och arbeta upp mot halsen. Spänner musklerna i fem sekunder och släpp och gå vidare till nästa kroppsdel såsom fötterna, vaderna, låren, etc. Detta bör hjälpa till att lindra vissa spänningar från stressig dag.
3.

Se till att du mellanmål på frukt och grönsaker på fester speciellt om de har selleri. Selleri hjälper till att sänka blodtrycket och det hjälper med viktminskning genom att bränna mer kalorier försöker tugga upp. Dessa livsmedel är höga i kalium och mineraler för att sänka blodtrycket.
4.
Ta med dig en flaska vatten med dig när du handlar på köpcentret. Detta kommer att säkerställa att du får mycket vätska för att hålla din press under kontroll.
5.
Ta nötter som mellanmål när du är ute gör shoppa eller äta dem innan du går på fest . På det sättet kommer du inte äta så mycket på festen och du blir också magnesium från nötter, som kommer att balansera blodtrycket.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.