hur man: lägre blodtryck (inga biverkningar)

Skulle det inte vara en upplysande Sjukvård förbättring om den här läkaren (se bild) skulle säga: "Jennifer, du har högt blodtryck, och jag rekommenderar en liten förändring i din kost och lite isometrisk behandling" i stället för en dyr recept. Dessa läkemedel har miserabel biverkningar: trötthet, svaghet, kramp i benen, huvudvärk, ledvärk och även sömnlöshet. Om du är öppen för en förändring och kan hantera några enkla motion tillsammans med en diet förändring, har jag några steg för att vägleda dig på vägen.
1.
Så, hur mycket är du spenderar på läkemedel blodtryck? Enligt en nyligen Harris Poll, kör den genomsnittliga kostnaden för droger ca $ 90 + i månaden. Låt mig göra matten: 12 månader X $ 90=$ 1. 080 per år. Titta! Du räddade bara några pengar! Sänka blodtrycket utan hjälp från droger börjar med bland annat frukt och grönsaker, bönor, frön och nötter i din kost. Äter också objekt som innehåller kalium, kalcium och magnesium. Gå online för att ta reda på mer om dessa tre punkter.
2.
Vitlök är också en värdefull källa. Jag vet . . . det smakar konstigt och avger en dålig andedräkt, men väga oddsen. Normalt blodtryck eller alltid bära en last på Tic-Tac's i fickan. Lägga till en vitamin-liknande ämne som kallas: Coenzym-Q-10 (CO-Q10) kommer att bidra ännu mer. Åh, vänta! Glömde nästan. SLEEP. Yep! Låter konstigt, men att få mer sömn är bättre.
3.
Jag tittade på en TV-show härom kvällen, och den här killen var deprimerad för att hans läkare sa till honom att han hade högt blodtryck. När hans son frågade varför han höll en gummiboll i varje hand, svarade han att det är tänkt att sänka blodtrycket. Egentligen, det är en korrekt antagande och har varit kända för att sänka blodtrycket utan biverkningar.
4.
Efter att ha kontrollerat flera källor, föreslår Harvard Medical Journal att istället för att använda gummi bollar . . . . få en isometrisk Therapy enhet som kallas: Zona PLUS. Gå online och Bing eller Google som namn och läs på om hur det fungerar och det är effektivt. Vem vet. Snart beroende av receptbelagda läkemedel kan vara ett minne blott. För att inte nämna de pengar du sparar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.