hur lång tid kommer stroke återhämtningen ta?

Återhämta sig från en stroke innebär många olika hänsynstaganden och komponenter. Vissa patienter fullt återvinningar, medan andra fokuserar på rehabilitering som ger dem möjlighet att lära sig leva med deras begränsningar

När att börja

Stroke rehabilitering bör inledas så snart som medicinskt möjligt. Många strokepatienter börja ett rehabiliteringsprogram samtidigt på sjukhuset.

Hur lång tid

Vissa strokepatienter återfå mycket snabbt. Andra gå igenom månader eller år av rehabilitering. Terapi och metoder återhämtning förändring som patienter framsteg och lära färdigheter.

Former av rehabilitering

strokerehabilitering program inkluderar fysisk och arbetsterapi för att hjälpa patienter att återfå motoriken och utföra dagliga sysslor. Talterapi och psykologisk behandling är också ofta ingår.

Fördelar

En riktig stroke rehabilitering hjälper patienter att återfå kontroll över sina liv och färdigheter lära förlorats till följd av stroke. Många strokepatienter kan leva och fungera normalt efter en stroke med en framgångsrik rehab program.

Överväganden

Stroke återhämtning beror på svårighetsgraden av stroke och andra komplikationer på grund av stroke. Få omedelbar läkarvård under eller direkt efter en stroke och början rehabilitering så snart som möjligt både öka effektiviteten i rehabilitering och minska den tid det tar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.