är magnesium och kalcium är bra för högt blodtryck?

Högt blodtryck, eller hypertoni, kan leda till allvarliga hälsoproblem såsom hjärt-utvidgningen, arteriell sjukdom och till och med hjärtinfarkt eller stroke. Lindriga fall av högt blodtryck är ofta behandlas med kost ändringar och ett träningsprogram. Tyvärr kan mer allvarliga fall kräver flera droger. Nyligen genomförda studier har genomförts för att ta reda på om de mineraler kalcium och magnesium kan bidra till lägre nivåer blodtryck och bättre hjärthälsa

Orsaker

Angeles Vision kliniken konstaterar att filialen retinal trombos är i huvudsak en vaskulär (snarare än strikt syn) skick. Som sådan är orsakerna dem som förknippas med störningar blodkärl och inkluderar högt blodtryck, vaskulit, hjärt-kärlsjukdom och diabetes.

Symtom

De primära symptomen är akut (plötslig) dimsyn och en akut synnedsättning. Förlusten av seende kan helt eller delvis.

Diagnos

Svullnad och blödningar i ögat gör att en optiker att ställa en diagnos genom en okulärbesiktning. Tester som kan utföras omfatta visuella fälttesterna intraokulära trycket (trycket i ögat) test och skärpa.

Behandling

Angeles Vision Clinic rapporterar att det inte finns särskilda behandlingar för gren retinal trombos, men koagelbundet busting mediciner kan vara anställd under vissa omständigheter.

Förekomst

Angeles Vision Clinic nämner att filialen retinal trombos är vanligare bland personer över 50 års ålder, men det förekommer sällan i yngre patienter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.