hur man kan förebygga infektion efter labiaplasty

Labiaplasty är en kosmetisk kirurgi som omformar eller minskar storleken på ytmaterial en kvinnas slida . Det är viktigt att efter ingreppet , du vet hur man kan förebygga en infektion
1 .
Välj en kvalificerad plastikkirurg för förfarandet och närvara varje checkup . Att ha en kirurg som driver ett fläckfritt anläggningen är bästa försvar mot en infektion . Under checkups kan kirurgen se till att blygdläpparna läker ordentligt och inga tecken på infektion är närvarande .
2 .
Räkna med att ha några mindre svullnad , blåmärken och smärta efter operation labiaplasty . Detta bör senast för bara några dagar . Om du märker svullnad eller smärta förvärras kan det vara ett tecken på infektion. Ring din läkare omedelbart .
3 .
Rengör området med mild tvål och vatten minst dagligen , men vänta minst 24 timmar efter operationen innan vatten till området . Tvålar tillverkade speciellt för vaginal regionen kan bidra till att förebygga infektion efter labiaplasty .
4 .
Avstå från sexuell aktivitet under minst en månad , och eventuellt 2 , för att förhindra infektion . Din plastikkirurg kommer att låta dig veta när du säkert kan återuppta kön .
5 .
Använd en sanitär servett i en vecka efter operationen för att samla något blod eller dränering . Ändra pad ofta för att undvika långvarig kontakt av ansvarsfrihet och blygdläpparna för att förhindra infektion .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.