hur man kan förebygga infektioner barndom öra

Upprepade episoder av akut öroninflammation , mer känd som en " öroninflammation ", kan vara en frustrerande problem för både barn och föräldrar . Sömnlösa nätter och besök till barnläkaren göra livet svårt . Några av dessa barn kan dra nytta av enkla förändringar som kommer att förhindra öroninfektion från att utveckla
1

Som praktiserande barnläkare , var en av de mest frustrerande problem jag såg barnet med upprepade öroninflammationer som kräver antibiotika för att bli bättre . Här är några av de saker jag lärt mig att bidragit till att hålla dessa barn utanför kontoret . Jag var inte undervisas om dessa saker på vårdlinje eller uppehållstillstånd , så jag lärde mig när jag följde med.
2 .
Nästan alla barn med detta problem har en familjehistoria av allergi , även om de flesta inte har uppenbara tecken på allergi sig . . . än . Det är som om dessa barn har problem med trafikstockningar även vid en tidig ålder , så om de får en kall , är de barnen som går på för att få öroninflammation också .
3 .
Även kallt läkemedel inte anses bidra till att barn , jag hittade inte att detta stämmer för allergiska barn . Starta ett barn med en familjehistoria av allergi , eller symtom öppen för allergier själva , på kalla medicinering vid första tecken på förkylning ( oftast som inrättats för att utveckla öroninfektion ) hjälpte förhindra öroninflammationer hos många som jag provade på . Kalla mediciner innehåller produkter som också används för att behandla allergier , och jag spekulerar i att barn med allergiska tendenser dra nytta av dem när överbelastade bara på grund av deras genetiska uppsättning . Du vet om ditt barn kan få hjälp genom att starta medicineringen så fort du ser snuva , och fortsätter det tills överbelastning rensas . Om du avvärja öroninfektion , som du vet av dag 3-5 i den kalla , då de flesta öroninflammationer visas , sedan förvara medicinen på sidan och starta den tidigt . Väntar innebär mellanörat vätska ansamlas och kommer sannolikt att bli smittad .
4 .
Många barn som är kroniskt överbelastade från allergier är svåra att upptäcka om du inte vet vad man ska leta efter. Trängsel innebär instängdhet , så det finns svullnad i slemhinnorna men ingen snuva är närvarande . ( Om allergier är svåra och näsan ständigt droppande , är diagnosen mycket lättare , förstås . ) Det bästa sättet att leta efter mild överbelastning är att leta efter mun andning . Barn ska andas genom näsan , och ett barn som lämnar munnen öppen använder den för att andas . Det är inte normalt och du behöver för att avgöra med din läkare vad som orsakar trängsel . Hos spädbarn , det brukar bli livsmedel , husdjur , och formar , medan äldre barn utvecklar fler vuxna som allergier mot damm , pollen och gräs . Rensa upp trafikstockningar och öroninfektioner kommer förmodligen klar också.
5 .
Enligt min erfarenhet en av de vanligaste och lätt att behandla allergier som leder till öroninflammation hos barn är mjölk allergi . Helt enkelt genom att få barnet på ett icke- mjölkersättning eller ta mjölk ur kosten , deras trängsel och öroninflammation klara dramatiskt upp . Mild mjölkallergi är förmodligen en av de vanligaste missade orsakerna till upprepade öroninflammationer , så se till att du anser det . Uppenbarligen mjölk allergiska barn kan väsande , har blod i avföringen , och är inte svåra att diagnostisera. Det är milt allergiska barn som får missas . Kom ihåg att leta efter mun andning och sedan en enkel förändring av kosten är det enda som krävs för att avgöra om överbelastning är relaterade .
6 .
jag också råda föräldrarna till dessa barn för att höja chef för barnets säng ca 6 " . Gör detta genom att placera något stabilt under benen på sängen , aldrig under madrassen som barn i spjälsängar kan fastna bredvid eller under madrassen om detta görs . Detta hjälper dränering av mellanörat och förmodligen lindrar vissa mellanörat tryck om vätskan är närvarande . Det kan hjälpa , och det skadar inte .
7 .
När jag först började träna , jag kände mig alltid besegrad när ett barn slutade med " rör " i deras öron , men den känslan snabbt försvann när jag såg hur bra barnen gjorde . Många barn med upprepade öroninflammationer bara inte har en lätt identifierad eller behandlingsbar allergi , och ingen av medicin hjälper till att förhindra problemet . Den bästa behandlingen är att sätta rör i trumhinnan att dränera vätska i mellanörat och förhindra infektion. När fungerar korrekt, rör hålla patienter från att behöva antibiotika , från upprepade resor till läkare , och från allvarliga hörselproblem relaterade till vätskan som finns i mellanörat . Barn med upprepade bihåleinflammation verkar också dra nytta också, och dessa tenderar att öka . Förmodligen beror detta på att de övre luftvägarna är alla anslutna , och allt som dränerar mellanörat kommer också att hjälpa bihålorna som också rinna ner i övre luftvägarna .
8 .
Om din familj har allergi , saker du kan göra som inte bara kommer hjälpa dig, men ditt barn också , kallas "environmental hygien . " Dessa är väl beskrivna på de flesta allergi platser , men i huvudsak de innebär minska allergen belastningen genom att bli av sällskapsdjur ilska, damm, mögel, etc. som orsakar allergier . Att köpa en luftrenare och befria ett barns rum av damm fånga objekt är ett bra första steg . Även tvätta barnets ark i mycket hett vatten en gång i veckan för att döda dammkvalster .
9 .
hoppas att dessa tips hjälpa . När jag började se dessa " återfallsförbrytare " som i grunden annorlunda än de barn som inte fick öroninflammationer med förkylning, slutade jag att vara så snål med medicinering . Jag lärde mig också som föräldrar kanske behöver medicin hemma för att använda i en nödsituation, etc. Nummer ett på min lista var att göra barnet bekväm , skydda sin hörsel , och göra livet för familjen så enkelt som möjligt . Lycka till er alla .

tips och varningar


 • Symptom på öroninflammation är ont i öronen , crabbiness , öron-dra , ansvarsfrihet i hörselgången , och det viktigaste ( åtminstone för mig )-ett barn som har en kall, men blir inte bättre för dag 3-5 eller spikar en temperatur på dessa dagar .
 • Med fler och fler problem relaterade till antibiotikaresistenta bakterier , undvika användning av antibiotika inte är absolut nödvändigt är absolut nödvändigt . Var inte rädd för att få myringotomy rören om det behövs . Behandlingen fungerar direkt , tar en timme eller två för att utföra , och ger de bästa resultaten. Hörselproblem är lika sannolikt leder till upprepade infektioner eftersom de är från det lilla hålet placeras i trumhinnan som nästan alltid stänger utan problem .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.