labiaplasty infektion

Labiaplasty är en kosmetisk plastikkirurgi som serverar tillämpningen av blygdläppar reduktion och försköning . Labiaplasty sker ofta i samband med Vaginoplasty , som är den föryngring och en skärpning av slidan . I huvudsak minskar labiaplasty storleken på blygdläpparna eller labia minor , eller rättar oegentligheter och asymmetriska blygdläppar .

Labiaplasty utförs främst av estetiska skäl , men ibland när blygdläpparna är för stora kan de orsaka obehag och irritation . Samlag kan vara mycket smärtsamt för kvinnor med förstorade blygdläppar till den punkt där den är outhärdlig och labiaplasty är enda utvägen . Åtsittande kläder kan också vara obekvämt för en kvinna med en större blygdläppar

vara proaktiva

Undvika labiaplasty infektion börjar med att välja en högt kvalificerad plastikkirurg . Det finns webbplatser tillgängliga som visar felbehandling register och rättsfall för närvarande väntar för plastikkirurger . Ansedda plastikkirurger är ackrediterade av American Society of Plastic Surgeons .

Potentiella labiaplasty patienter bör be sina plastikkirurg för en lista över omdöme patienter . Plastikkirurger har ofta en lista över tidigare patienter som är villiga att ge rekommendationer och omdömen

Post Labiaplasty

inte vänta tills en infektion visas . stället behandla området noga och rena det dagligen . Det är normalt att ha lite svullnad och smärta efter labiaplasty kirurgi. Denna smärta och svullnad bör bara pågå i några dagar , om svullnad eller smärta kvarstår , kontakta din kirurg omedelbart .

Tjugofyra timmar efter operationen , ska området rengöras med mild tvål dagligen .

samlag

En labiaplasty patienten bör undvika sexuell aktivitet i fyra till sex veckor efter operationen för att undvika en infektion .

fortsatt vård

För en till två veckor efter operationen bör labiaplasty patienten bär en sanitär servett . Detta kommer att samla in blod och dränering samt förhindra infektion i blygdläpparna . De sanitära servett kommer att se i slidan bara kommer i kontakt med en sanitär yta .

Risker

Labiaplasty smittrisker kan variera från blödning till ärrbildning och infektion . Infektion kan orsakas av självupplösande lösligt suturer används efter operationen. Labiaplasty infektion kan också orsakas av att inte hålla slidan ren efter operationen. Många gånger kvinnor har ont efter operationen och rensa området är ännu mer smärtsamt . På grund av smärtan , kvinnor ofta rena inte området och en labiaplasty infektion uppstår .

15 16 17 18 19


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.