örter som hjälper urinvägsinfektioner

Det finns flera örter som fungerar som "tonika" för allmän urin hälsa och även bekämpa akuta infektioner. Tonic örter är tänkta att stärka urinvägarna och förebygga infektioner. Konsultera alltid din läkare och bara använda örter som ett komplement till traditionella behandlingsmetoder

Tonic Örter

Maskros rot, nässlor, fänkål och nypon är alla diuretika som hjälper spola vatten från njurarna. Använd dem på regelbunden basis för att hålla urinvägarna friska.

Behandling av infektioner

Enligt Rosemary Gladstar bok "Family Herbal," uva ursi --- även känd som mjölon --- besitter antiseptiska egenskaper som kan behandla urin-infektioner och samtidigt minska eventuella tillhörande inflammation

Vitlök och nypon

Tillsätt vitlök och nypon till dina måltider eller ta dem som kosttillskott. båda har antibakteriella egenskaper och höga doser av vitamin C.

Cranberry

Använd tranbärsextrakt att minska surheten och hålla bakteriell infektion från att bli sämre. Undvik juice om möjligt, eftersom de flesta juicer innehåller socker, vilket är kontraproduktivt.

Tea Tree Oil

"Örter för hälsa och helande" rekommenderar att skapa en massageolja av tea tree-olja blandas med en vegetabilisk olja som bas kan nötas externt över magen för att lindra smärta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.