en dag botemedel mot svampinfektion

Jäst infektioner orsakas av en svamp som kallas Candida albicans. Denna typ av infektion är jobbig, och alla som drabbats av den vet hur önskvärt omedelbar lättnad är. Det finns många over-the-counter produkter som kan användas för en svampinfektion, och det finns också en hel del huskurer som kan utnyttjas för hjälpinsatser inom 24 timmar

Douche

Använd en kombination av äppelcidervinäger och vitlök för att göra en douche. Ta en matsked av äppelcidervinäger och blanda det med åtta gram vatten. Ta sedan en färskskalade vitlöksklyftan och lägg den i vätskan. Vitlök innehåller jäst-fighting enzymer som arbetar snabbt när de appliceras lokalt. Låt detta hopkok sitta kvar i minst en halvtimme sedan bort vitlöksklyftan och använda den som en douche. Detta förfarande bör ske två gånger per dag och kan vara effektiva vid att bli av med en svampinfektion inom 24 till 48 timmar.

kreativa användningsområden för tamponger

Tamponger används i allmänhet endast för ett syfte, men det är inte sant i fallet med en svampinfektion. Det finns några homeopatiska medel som kan användas på tamponger för att avhjälpa en svampinfektion, snabbt. Prova att använda vanlig yoghurt. Yoghurt innehåller acidophilus, vilket naturligtvis bekämpar svampar. Täck en tampong i naturell yoghurt och lägg in i slidan som vanligt. Lämna den i en timme, ta bort och kasta. Gör detta en gång på morgonen och en gång på kvällen. Tea tree olja är en annan eterisk olja som kan användas för att rensa en svampinfektion. Rum minst fyra droppar tea tree-olja på en tampong, infoga och åka över natten. Ta bort det på morgonen och kasta.

så ovanligt som det kan verka, kan du använda en vitlöksklyfta som du skulle en tampong. Slå in klyfta i en bit gasväv, slips slutet med tandtråd, och för in i slidan som om det vore en tampong. Det kan lämnas i natten och avlägsnas på morgonen.

Over-the-Counter Behandling

Om huskurer inte fungerar, eller tanken på att använda dessa tekniker gör dig orolig, det finns gott om OTC- receptfria jäst infektioner behandlingar på lokala apotek. Följ instruktionerna på etiketten, men även använda andra metoder för att påskynda läkningsprocessen. Använd bomull underkläder som absorberar fukt. Bär inte nylon eller lycra underkläder eftersom de mycket luft och fukt, vilket gör det vaginala området en perfekt grogrund för jäst och bakterier. Dessutom bör du inte använda feminina deodorant spray eller något väldoftande spray kroppen under en svampinfektion. De kan orsaka irritation som främjar en infektion och förseningar läkningstiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.