receptfria läkemedel som behandlar UVI & en njurinfektion

Urinvägsinfektioner och infektioner njure allvarliga sjukdomar som drabbar miljontals amerikaner varje år. Även om fler kvinnor får dessa infektioner än män, kan det vara allvarliga i båda. Receptfria läkemedel finns tillgängliga för att behandla urinvägsinfektioner och njurinfektion

Vad är det

Mayo Clinic anges att en? UVI börjar vanligtvis i din urinröret eller urinblåsan och reser upp i njurarna. Om det inte behandlas omedelbart, kan det skada permanent dina njurar.

AZO

Enligt Evitamins. com, over-the-counter läkemedel såsom AZO innehåller smärtstillande Phenazopyridine, som lindrar smärta, brännande och brådskande men inte behandlar infektionen.

Cystex

Enligt Drugstore. com är Cystex en over-the-counter medicin som innehåller metenamin, antibakteriell, samt natriumsalicylat, ett smärtstillande medel. Detta antibakteriellt medel fungerar inte på måttliga infektioner.

Varning

Den mest effektiva behandling för urinvägsinfektion är receptbelagda antibiotika som Levaquin, Bactrim, Septra, Suprax, Floxin och Cipro. Om du vill vara säker att bli av med infektionen, kan detta vara den bästa behandlingen.

Tips

Under receptfria läkemedel är bäst för att lindra obehaget i samband med UVI, men inte att bli av med infektionen. För att inte skada dina njurar, ser en läkare starkt rekommenderas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.