envis urinvägsinfektion

Om du upplever symptom som grumlig urin, smärtsam urinering och frekvent uppmanar att urinera, kan du ha en urinvägsinfektion. Din läkare kan ordinera behandling för regelbunden och envis urinvägsinfektion

Envis Urinvägsinfektion

En urinvägsinfektion orsakas av bakterier. Den kan förekomma i ditt urinrör, urinblåsa eller njurar. En envis urinvägsinfektion en som inte klara upp med standardbehandling.

Bakteriell Orsaker

Om din urinvägsinfektion är svårt att behandla, då kan du vara infekterade med mer än en sorts bakterier. Läkare undersöker möjligheten att envisa infektion kan orsakas av stora bakteriekolonier att invadera blåsan och är resistenta mot antibiotika.

fysiska orsaker Envis urinvägsinfektioner också kan orsakas av urin hinder, speciellt de som smal urinröret.

Behandling

Urinvägsinfektioner behandlas med antibiotika tagit över loppet av en vecka eller två. För att klara en envis infektion, kan din läkare ge dig starkare antibiotika eller kan förskriva dem under en längre tid, t. ex. sex månader till två år. Hon också kan också utföra en operation för att avlägsna eventuella urinvägsobstruktion.

Överväganden

När genomgår behandling, se till att vidta alla de antibiotika som din läkare ordinerar. Avslutad behandling efter det att symtomen försvinner, men innan du avslutar kurs av antibiotika, kan orsaka infektionen komma tillbaka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.