hur man kan bli av en urinvägsinfektion naturligt

Ofta människor vänder sig till en läkare när besväras av en inflammation i urinblåsan. Det botemedel de får är ett starkt antibiotikum som inte bara gör sig av infektion i urinblåsan, utan även dödar några av de hälsosamma bakterier som kroppen är beroende av. På grund av detta, de bakterier som orsakade urinvägsinfektion utveckla en resistens mot antibakteriella läkemedel och tenderar att återkomma. I vissa av de värsta fall ett antibiotikum som är nödvändigt, men här är några behandlingar du kan använda i stället för de problem som orsakar antibiotikum.
1
Drick mycket vatten och tranbär eller blåbär saft. . . Vatten hjälper dig att spola ut infektionen. Juicen hjälper hjälper blåsan att ta bort blåskatarr bakterier medan vattnet spolar ut bakterierna. Se till att juice är osötad som socker kommer att irritera blåsan infektion och gör symtomen värre.
2.
Ta acidophilus tillskott. Ofta urinvägsinfektioner orsakas av Candida. Med acidophilus hjälper slåss av Candida och avsluta infektioner i urinblåsan. Om att ta acidophilus inte bli av med infektion i urinblåsan bör du titta närmare på möjligheten att en Candida-infektion. http://www. ehow. com/how_5846573_rid-candida. html
3.
Prova även magnesiumcitrat tillskott. Magnesium Citrate gör det svårt för den gemensamma blåskatarr bakterier (E. coli) för att överleva. Det visar urinen till en mer basisk ämne som E. coli inte kan leva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.