lingual halsfluss

Lingual halsfluss är en infektion som uppstår i halsen. Dess symtom är en svår halsont, svårigheter att svälja och feber. Lingual halsfluss kan vara mycket obehagligt

Identification

Det finns två uppsättningar av tonsiller i halsen. De HALSMANDLAR är synliga uppsättningen och mer mottagliga för infektioner. De flerspråkiga tonsillerna längre bak i halsen och inte syns.

Tidsplan

Beroende på vilken typ av språkliga halsfluss, kan symtomen varar upp till tre månader. Enligt University of Illinois Medical Center, kan infektioner vara akut eller kronisk.

Förebyggande /Lösning

Samtidigt som det är omöjligt att helt undvika de ämnen som orsakar halsfluss, undvika människor med STREP hals är viktigt. STREP hals, om den inte behandlas, kan förvandlas till halsfluss.

Orsaker

Bakterier och virus kan orsaka tillståndet. Streptococcus är en vanlig bakteriell typ medan Epstein-Barr virus kan också orsaka linguala halsfluss.

Cure

antibiotika kommer att krävas för att bota bakteriella halsfluss men det finns ingenting du kan göra för virus-typ, men låt det ha sin gång.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.