Hur du tar hand om din armbåge för att undvika ulnarisnerven brottsprovokation

Ulnarisnerven brottsprovokation är ett problem som människor möter av olika skäl och det kan bli besvärligt när du står inför detta problem. Ingen tycker om att känna smärta, domningar eller andra problem i kroppen. På grund av placeringen av ulnarisnerven, är det mycket lätt att skada den. Ta hand om din armbåge kan undvika problem och stress att den nerv som ansluter från armbågen till din senaste två fingrar på varje hand
1.
Undvik stödd på armbågen när du kan. Stödd på armbågen lägger en orimlig press och påfrestningar på nerven, vilket ibland kan resultera i brottsprovokation som orsakar smärta eller brist på känsla i händerna. Det är bättre att undvika luta på den.
2.
Var uppmärksam på att känna av din hand efter uppvaknandet på morgonen. Ett problem många människor står inför är att de sover i en ställning som sätter press på nerverna i armbågen och handleden. Om du vaknar upp till öm, stel eller nervös fingrar och händer, bör du vara försiktig på det sätt som du sover på natten!
3.
Försök att undvika att träffa nerven. Det är inte alltid möjligt att undvika att slå "roliga ben" på vår armbåge, om du kan undvika det, det är bättre om du gjorde det. Detta kan skada nerv och orsaka problem för dig som kan ta månader att läka och ibland kommer inte att läka helt.
4.
När det är möjligt, undvika rörelser som upprepade gånger flex armbågen. Även det gör inte ont mage att böja armbågen och lyfta på luren, om du gör konstant böjning, liksom i fallet med push-ups, kan du förskjuta nerv och orsaka smärta eller domningar i handen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.