hur man kan förebygga kvinnlig lukt naturligt

Vi får alla som inte så fräsch känsla "under bältet" från tid till annan. Var lugn, detta ok och helt normalt. Om du inte känner eller luktar färskt under bältet, oroa dig inte! Här är några beprövade tips som kommer få dig att känna och lukta så fräscha som nyponrosor
1.
Tvätta underlivet ofta och noggrant. Mild tvål och vatten är effektiv. Se till att hålla ditt underliv så ren och torr som möjligt vid alla tillfällen. Se till att du rena dig själv efter varje ansträngande eller sexuell aktivitet. Glöm inte att torka!
2.
Aldrig douche! Douching skiljs endast dina vaginala ytan för goda bakterier kroppen behöver för att kämpa mot att illaluktande lukt bakterier. Du behöver goda bakterier! De goda bakterierna bekämpar de dåliga bakterier som orsakar lukt och infektion. När du dusch, är du strippa goda bakterier. Din kropp kommer därefter att försöka återskapa det goda och att det bara kommer att resultera i lukt och överdriven torrhet.
3.
Använd bomullstrosor. Din kropp behöver andas. Genom att bära syntetiska trosor din kropp inte kan och inte kommer att få korrekt luftflöde. Luftflödet är viktigt för att hålla ditt underliv torr av väta bakterier såsom svett eller urin.
4.
Ät en hälsosam kost och alltid stanna hydratiserade. Att äta rätt mat bidrar till att eliminera lukt. Äter mycket ananas! När ananas äts regelbundet, det hjälper din kropp utsöndrar en behaglig lukt. Det är ett enzym i ananas visat sig göra detta. Det är vettigt för mig! Tänk om allt du åt var vitlök, lök och stickande mat, vad skulle du luktar? Dessa livsmedel inte bara påverkar din andedräkt men din kroppsliga sekret också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.