hur man ska behandla eksem flare-ups

Eksem är termen för ett tillstånd som orsakar ett kliande röda utslag på huden. Eksem är inte farlig eller smittsam, men det är obekvämt. Det är också ett kroniskt tillstånd, så om du får det igen, du kommer förmodligen att. Det finns flera saker kan göra för att behandla eksem skov
1.
Du kan använda receptbelagda mediciner för att behandla måttlig till svår eksem-flare ups. Nasal steroid krämer är effektiva, men har vissa biverkningar och bör inte användas tillsammans med barn. Du kan använda krämer med Immunomodulatorer på barn så unga som två. Genom att tillämpa dessa krämer vid första tecken på klåda, kan du förhindra ofta eksem blossar upp. Receptbelagda antihistaminer är också effektivt vid behandling av eksem.
2.
Om utslag är mild, använda over-the-counter hydrokortison kräm för att behandla eksem uppblossande och hjälper till med klåda. Du kan också ta Benadryl eller annan allergi mediciner.
3.
Eksem ofta utlöses av torr hud, så använd allergivänliga fuktkräm för att återställa fukt i huden och behandla eksem blossa upp. Tillämpa lotion flera gånger under dagen, särskilt efter du tar en dusch eller tvätta händerna.
4.
Använd kalla kompresser för att lindra eksem klåda och obehag. Doppa en handduk eller kompress i kallt vatten och linda det berörda området. Upprepa så ofta som behövs.
5.
Repa inte eksem utslag. Scratching irriterar huden ytterligare och gör utslag värre. Du kan också orsaka utslag för att bli smittad genom att bryta huden och införa bakterier. Detta är särskilt svårt för barn, så håller sina naglar korta och få dem bära långa ärmar om det inte är för varmt ute för att hålla dem från repor. Du kan också svepa ett förband runt det drabbade området . .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.