hur man ska behandla kvinnliga mönster skallighet

Ungefär en av tre kvinnor lider av någon form av kvinnliga mönster skallighet. Ärftligt håravfall (kvinnliga eller manliga mönster skallighet) hos kvinnor börjar oftast på toppen av huvudet längs avsked, och sprider sig i en oval form till pannan från templet och templet och kronan området. Kvinnliga mönster skallighet börjar ofta på före klimakteriet, men kan hända i alla åldrar. Det finns några åtgärder du kan vidta för att behandla och till och med vända skick
1.
Kontrollera din vitamintillskott. Det finns vissa belägg för att ökande järnintaget hjälper till att förhindra kvinnliga mönster skallighet. Har din läkare kontrollera om du har järnbrist, och kom ihåg att ta med magnesium tillskott för att öka absorptionen.
2.
Prova minoxidil. Detta läkemedel kan hittas under produktnamnet Rogaine och finns även i generisk form. Du behöver inte ett recept för att köpa Minoxidil. Applicera utvärtes salva enligt anvisningarna för kvinnliga mönster skallighet.
3.
Tala med din läkare om androgenreceptorer såsom spironolakton. Även om dessa läkemedel inte är särskilt inriktat på kvinnor, kan vissa se bättre resultat med en kombination av behandlingar. Fråga din läkare vilken kombination skulle fungera bäst för din kvinnliga mönster skallighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.