hur man ska behandla muskelvärk - snabb lindring

Det är snabba och effektiva sätt att behandla muskelvärk och inflammation som är gemensam med motion eller hälsotillstånd. Oavsett om du handskas med akuta eller pågående smärta, kan du lätt obehag
1.
Ta medicin flaskan. Sluta muskelinflammation och behandla smärta snabbt med receptfria läkemedel som ibuprofen eller acetylsalicylsyra.
2.
Ta ut isen. Wrap en kall duk kring ömmande muskler eller använda en kylklamp att döva smärta och minskar inflammation. Ansök kyla i 15 till 20 minuter och ta sedan bort. Upprepa upp till fyra gånger per dag.
3.
Alternate med värme. Vila en värmedyna eller varm /varm trasa på muskler att behandla smärta. Badtunnor och bad lindra även muskelspänningar och smärta.
4.
Fundera ett skott. Kortikosteroid skott eller orala steroider är effektiva behandlingar för muskelvärk orsakas av kroniska sjukdomar som polymyosit. Tala med en läkare för att se om du är berättigad till denna typ av behandling.
5.
Ta växtbaserade rutten. Regelbundet tar omega-3 fiskolja för att stoppa eller behandla muskelvärk. Omega-3 är en naturlig anti-inflammatorisk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.