hur man kan bli av intestinal buggar eller diarré

Efter att ha magproblem är till förfång för hela ditt liv. Till skillnad från en muskelvärk eller huvudvärk, det finns tillfällen då allt mindre magbesvär kan hålla dig från jobbet eller från att njuta av ditt privatliv. Du kan inte alltid omedelbart avskeda mage och tarm problem, det finns sätt att lindra obehag och hastighet du på din väg mot återhämtning
1.
Ät långsamt. Var uppmärksam på din kropp. Om du äter en halv bit bröd och smärtan blir värre, gå till de mindre betydande buljong. Undvik mat som kan förvärra diarré, t. ex. mejeriprodukter och fet mat.
2.
Sug på is marker. Du måste stanna hydrerade och is chips gör att vätskan att ange ditt system långsamt, utan chockerande din kropp.
3.
Rest. Ingenting kommer att läka en gastrointestinal störning snabbare än vila och vätska.
4.
Undvika smärta läkemedel. Dessa störa din mage och kommer sannolikt att någon mag problemet värre.
5.
Ta mage nappar. Läkemedel såsom Samarin kan minska mängden av syra i magen, långsam din diarré och tillfälligt ta bort illamående. Du kan också ta ett anti-diarré medicinen, men det kan göra din diarré värre om det orsakas av en bakteriell infektion eller parasit.
6.
Drick mycket av icke-koffein, icke- sockrade drycker. En av de största orsakerna till komplikationer från diarré eller magsjuka är en förlust av vätska i kroppen. Bo hydratiserad är mycket viktigt och är egentligen den enda behandling som krävs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.