tecken på fibroid krympning

Fibroider är utväxter i livmodern. Det finns tre grundtyper, grupperade efter sina platser. Interna muskelknutor är de vanligaste, och växa i livmoderväggen, subserosal muskelknutor på utsidan av livmodern, och kan ibland ses som en knottrig utseende på huden. Submukosala muskelknutor utvecklas på den inre foder av livmodern, och är den mest sällsynta typen. Muskelknutor ge symtom med kraftig blödning, buksmärtor och även infertilitet, men är sällan elakartade. Tecken på fibroid krympning är främst upphörande av symtom.

buksmärta Minskar

Enligt kvinnors hälsa Information kan muskelknutor utvecklas och krympa på egen hand --- mest komma och gå utan att det märks. Större muskelknutor orsaka buksmärta och obehag, och kan kännas som konstant period smärta. Om en fibroid är orsaken till buksmärta och kramper, upphörande eller minska denna smärta är ett tecken på att fibroid krymper. Ultraljud kan bekräfta detta svinn.

Painless samlag

Om smärtsamma samlag är en markant symptom på en muskelknutor, vilket är fallet med många av de drabbade, då uppnå samlag utan smärta är ett tecken på att fibroid har krympt. Enligt Krymp Fibroider Naturligtvis är smärtsamma samlag ofta förknippat med intramural muskelknutor, men beror på placeringen av fibroid att vara nära nog eller tillräckligt stora för att pressas igenom vaginalväggen under samlag.

Regelbundna Period

En mycket vanligt symptom på muskelknutor är ojämn och alltför rikliga menstruationer. För kvinnor vars perioder har påverkats av muskelknutor, uppnå en regelbunden period cykel är ett tecken på att muskelknutor har krympt. Vaginal blödning mellan perioder är också orsakas av muskelknutor i livmodern. Upphörande av vaginala blödningar mellan omgångarna och inrättandet av ett enda månatliga blödning cykel är ett tecken på fibroid krympning.

Normal urinering

Enligt Shrink Fibroider Givetvis är urinering påverkas också av muskelknutor. Muskelknutor orsaka mer frekvent urinering, och ofta orsakar behov av att urinera utan att passera vatten. Detta inträffar när muskelknutor utöva påtryckningar på urinvägarna och skicka förvirrad signaler till hjärnan. När muskelknutor som har orsakat urinvägsproblem krympa, urin-cykeln återgår till det normala.

Graviditet

Fibroider kan vara en orsak till infertilitet. Om de trycka på äggledaren, kan de stoppa äggcell release och kan blockera passagen av spermier till ägget. Om infertilitet har varit den främsta symptom på muskelknutor, sedan blir gravid är ett säkert tecken på att muskelknutor har krympt. För kvinnor som blir gravida efter att ha muskelknutor, är extra noga under graviditet för att se till att de inte tillbaka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.