Hur döva väckarklockor arbete?

Hörselskadade och döva måste stiga upp och gå till jobbet som alla andra och detta kräver en väckarklocka. Självklart kommer en konventionell Väckarklockan fungerar inte eftersom en döv person inte kan höra den ringa eller buzz

Funktion

Specialdesignad väckarklockor är tillgängliga för döva och hörselskadade. En typ av klocka vibrerar. Den placeras under madrassen och vibrationerna väcka dig. Den andra typen av klocka är en lampa blottare, som tänds och släcks tills du stänger av den.

Funktioner

Den vibrerande mekanism eller lampan blottare är ansluten till väckarklockan med en adapter. Dessa produkter kan köpas från hjälpmedel tillverkare som tillgodoser dövsamhällets.

Typer

Några av dessa klockor kommer förses med snoozer knappar. För resor, det finns små bärbara väckarklockor som kan placeras under kudden. Du kommer att vakna när det vibrerar, enligt Dawnsign. com.

Allt i Ett

Några klockor utformad för hörselskadade införliva alla dessa funktioner. Lampor blinkar, vibrationer uppstår och ringen är mycket högt, vilket skulle fungera för någon som har måttlig hörselnedsättning.

Seeing ljud snarare än utfrågning

En döva eller hörselskadade individuella behov för att se eller känna det ljud som andra skulle höra. Lätt att se siffror som visas på skärmen Larm är bra. Färgglada blinkande ljus hjälper också. Och, naturligtvis, sängen skakar kommer säkert att väcka dig.

Överväganden

Klockor för hörselskadade finns i varierar storlekar och stilar. De kan vara utrustade med volymkontroller, som ger maximal ljud kontroll. Det kan vara en eller flera larm-signalering funktioner, beroende på klockan du väljer, konstaterar Hearingaids. 101. com.

Ytterligare information

Några av klockorna är batteridrivna eller har en batteri-backup. Skaffa en klocka som är en inbyggd back-up system, så du är dubbelt säker på att vakna. Du bör överväga att få ett armbandsur som vibrerar. Detta kan ge dig back-up skydd i händelse av att du sover genom den andra larm.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.