mappen spel i färg för studenter med autism

Arkiv mapp spel i färg är mycket användbara i arbetet med barn som har autism. Eftersom många barn med autism ser på bilder, fil mapp spel med färgglada bilder hjälpa dessa barn med utvecklingsstörning och med kommunikation. Layouten vänder sig till de mönster och rutiner som barn med autism ett positivt svar.

Tematiska Filmapp Spel

Tematisk enheter är ett sätt att många lärare undervisar grupper av information till barn. Tematiskt mappen spel kan bidra till att göra information som lärs ut. Några tematiska idéer innefattar resor till Thanksgiving, vetenskap för anläggningens livscykel och sociala studier för resor och transporter. Vara

Färdigheter Filmapp Spel

Arkiv mapp spel för att förstärka kunskaper som lärs ut i klassrummet är ett utmärkt läromedel. Färdigheter som Phonics och färdigheter matematik är lätt införlivas spel mappen. Till exempel mappen spel som bygger på ordet familjer hjälpa till att stärka läsning och stavning färdigheter.

Sociala färdigheter Filmapp Spel

Arkiv mapp spel som fungerar på social kompetens är särskilt viktiga för användning med barn med autism eftersom detta är ett område som många barn med autism saknar kompetens i. områdena social färdigheter som kan riktas mot omfatta känslor, vänskap, och livskunskap.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.